6.kolo Vítkovice

18.09.2017 00:00

Podzimní část Beskydského poháru přípravek jsme začali čtyřbojem ve Vítkovicích. Soutěžilo se v hodu míčkem, běhu na 50m, běhu na 500m a skoku dalekém. Jelikož šlo o čtyřboj, sčítala se umístění a závodník s nejnižším součtem umístění zvítězil. Všichni byli vyhodnoceni taktéž v jednotlivých disciplínách.
Zima a vítr, ale naštěstí bez deště nebyli dobrými pomocníky při závodění. Nicméně jsme se soupeřů nezalekli a bojovali jsme jako vždy o každý bodík.
Byli jsme zase postiženi nemocí zvanou neúčast na závodech, což nás samozřejmě velice oproti soupeřům oslabilo, obzvlášť po neúčasti v minulém kole, kdy se každý bodík hodí.
Našich přijelo z možných 15 dívek a 15 chlapců jen 11 dívek a pouze 6 chlapců. I přesto dívky skončily na 4 pozici se ziskem 48 bodů, družstvo chlapců se ziskem 76 bodů obsadilo příčku taktéž čtvrtou.
Našimi nejlepšími bodovači byli Barča Čmielová 24 bodů, Sabina Svobodová 21 bodů, Vojtěch Turek 29 bodů , Filip Böhm 27 bodů.
Další borci:
Kateřina Glosová, Anička Glosová, Terka Burová, Ester Kretková, Anna Martynková, Julia Kobielusz, Alena Krčková, Adéla Janošková, Darča Brozdová, Sebastian Roik, Szymon Mitrenga, Davod Folwarczny, Daniel Kaleta.

V jednotlivých disciplínách jsme obsadili stupně vítězů díky těmto závodníkům: 
Filip Böhm 60m- 1 místo + dálka 3 místo, Sabina Svobodová dálka 1 místo, Barča Čmielová dálka 3 místo.
Díky všem za účast a výsledky!! Určitě skvělá zkušenost a radost ze závodu na stadiónu kde běhal i Bolt.

Výsledky: Beskydský pohár přípravek 2017 výsledky.xls (334336)

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/18.9.2017_BPP_Vitkovice/