Beh na Husárik

17.11.2017 00:00

17 listopadu se každoročně pořádá v Čadci závod s názvem Beh na Husárik. Tento běh ve sváteční den je stálicí v našem kalendáři. Rychý závod o délce 3500m s převýšením téměř 300m je skvělým testem před MČR v krosu které se koná příští týden. V osmi lidech, za příznivého počasí jsme vyrazili do boje.

Povedlo se vybojovat tři medaile zásluhou Evy Galaczové, která doběhla těsně druhá, Jakuba Konderly, který ve své kategorii zvítězil a Míši Šimurdové, která se odhodlala po dlouhé době jít s kůží na trh a hned všem ukázala co v ní je - zvítězila. Velká radost, že Míša opět závodí, protože tyhle běhy jí sedí. Dvě zlaté a stříbro je skvělá bilance.
Nutno také pochválit Františka Szkatulu a Katku Supikovou, kteří ač žáci doběhli ve svých kategoriích na čtvrtém místě. Tento závod byl plánován jako trénink, bohužel se víc mládeže nezůčastnilo ač to všichni věděli.

Naši:
Michaela Šimurdová 1, Jakub Konderla 1, Eva Galaczová 2, Ivana Lubojacká 4, Kateřina Supiková 4. František Szkatula 4, Daniel Delina 11, Kamil Lubojacki 14.
Díky za účast a skvělé výsledky!



Výsledky: beh-na-husarik-11r.pdf (297606)