Čantoryje

12.10.2014 00:00

Nedělní dopoledne jsme strávili v Nýdku na lyžařském přespolním běhu na Čantoryji. Určitě bych dal přednost názvu běhu do ostrého kopce, protože tento závod o délce 4700m má převýšení 540m. Tohle už je pěkný kopec. I přes krásné počasí bylo dopoledne na Čantoryji mlhavo, ale počasí i tak bylo velice přívětivé. Podle jiných ročníků přímo luxus.
Naproti skokanským můstkům se na louce běžeky dětské závody na kterých jsme měli své zástupce. Kantorová Justynka vybojovala bronzovou medaili a Dominik Heczko ve své kategorii zvítězil.
Zbylá mládež, která nemusela běžet hlavní závod se nacpala mezi dorost a pustila se do boje v hlavním závodě. Všichni si tímto zaslouží pochvalu a obdiv, že si sami naložili víc než museli, a udělali věru dobře.
Míša Šimurdová první místo, hned kousek za ní na stříbrné pozici Markéta Sikorová, Iva Štefková 4, Sára Halová 6,  Erika Zahaluková 7. Skvělé děvčata!
V závodě exceloval Marek Chrascina, který jako dorostenec vyhrál celý závod a o své podzimní formě nenechal nikoho na pochybách. Naše ženy díky Milušce Bieleszové a Helence Czeczotkové přivezyly stříbro a bronz.

Další startující:

Marek Czeczotka 5, Libor Kubienka 6, Václav Rylko 7, Kamil Lubojacki 12, Radim Štefek 21.
Gratulace a pochvala!

Výsledky:cantoryja 2014.pdf (346334)

Video reportáž : www.youtube.com/watch?v=xdeZWnM8hAs&list=UUGTMSMSf_TXhejG8b8K6kfA%3Frel%3D0#t=604

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/12.10.2014_Cantoryje