Slezanský kros

18.03.2017 00:00

Prvním závodem běžeckých cen FM a zároveň prvním krosem, byl již tradičně Slezanský kros konaný před stadionem Slezanu ve Frýdku-Místku.
Všichni jsme si otestovali své schopnosti po zimě, a v chladném, občas i deštivém počasí zdolávali travnatou trať. Z našeho klubu startovalo celkem 41 závodníků včetně dospělých!! Opravdu krásné číslo, pokud k tomu ještě přidáme zisk devíti medailí je úspěch na světě.
U atletické minipřípravky nám cenné kovy získala známá dvojce Kulich, Samiec. Vojta bral stříbro a Kuba bronz. Skvělé chlapci!
Taktéž dvojce starších žákyň, Sasynová, Šimurdová nám vybojovala zlato a stříbro. Škoda jen že to tak pěkně nevyšlo Míši v Praze na MČR, opět tedy potvrdila svou kvalitu. V dorostu nám Jakub Konderla vybojoval stříbro a smíšek Marki Sikorová zlato! Paráda!
Za dospěláky startoval René Sasyn, který suverénně zvítězil i celkově. To samé předvedla v ženách Anet Chlebiková a v další kategorii žen Jana Sasynová vybojovala bronz. Rovněž účast některých závodníků, kteří delší dobu nezávodili přinesla radost do našich srdcí.
Opravdu pěkné závody se skvělými výsledky!
Díky za reprezentaci a skvělé výkony.

Výsledky: Slezansky kros 2017 výsledky.xls (88576)

Foto: falcon81.rajce.idnes.cz/Slezansky_kros_2017/

1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/18.3._2017_Slezansky_kros_F-M

www.youtube.com/watch?v=CHf8TL-PUWo

stseibert.rajce.idnes.cz/AtletikaFM%2C_Slezansky_kros_18.3.2017%2C_mladez/