Ukončení běžeckých cen Frýdku-Místku

03.01.2017 13:19

Dalo by se říct, že téměř každý z našeho klubu letos startoval aspoň v jednom závodě, který byl zařazen do běžeckých cen FM. Letošní ročník byl opět velmi pestrý co do rozmanitosti tratí i velice náročný co do počtu závodů. Právě z druhého důvodu jsme v letošním roce u mládeže dali trochu nohu z plynu, protože toho měli naši mladí závodníci moc.
Nicméně je plně zastoupila naše nejmladší generace, která si vedla velmi slušně a samozřejmě také nemůžeme opomenout dospěláky, kteří si vedli v těžké konkurenci také velmi dobře.
V Běžecké ceně mládeže jsme letos získali sedm medailí a to zásluhou těchto borců:
Vojtěch Kulich 1, Jakub Samiec 2, Samuel Mitrenga 2, František Szkatula 3, Ondřej Samiec 3, Kateřina Supiková 3, Markéta Sikorová 1.

V běžeckém poháru dospělých nám dvě stříbrné medaile zajistili Daniel Delina a Serhij Tkač.

Velmi si vážíme všech závodníků, kteří se pravidelně zúčastňují a reprezentují náš klub, jakožto i rodičů kteří děti podporují, ale také nesmíme zapomenout na organizátory závodů ze Slezanu FM bez kterých by to určitě nešlo.

Slavnostní vyhodnocení celoroční soutěže proběhne u příležitosti výroční členské schůze Slezanu FM v neděli 8.1.2017 v 15.00 v Národním domě v Místku.
 

Ještě jednou díky a těšíme se společně na další ročník.


Výsledky:

Bezecka cena mladeze vysledky 2016.xls (143872)

FM běžecký pohár 2016 výsledky.xls (66048)