Vánoční večírek

02.12.2017 00:00

Kulturní dům v Písečné se stal svědkem rekordní účasti rodičů i dětí na vánočním večírku. Dlouho jsem zvažoval co o této události napsat, či jak jí prezentovat na našich stránkách.
Už při přivítání na této akci jsem s nadsázkou řekl, že není co hodnotit, protože jsme všichni skvělí. Chtěl bych osvětlit jak jsem to vlastně myslel a proč nechci hodnotit jednotlivce, ale celou naši skupinu.
Ano, máme mezi sebou mistry České republiky, účastníky na mezinárodních soutěžích a dalších x umístění ve špičkových soutěžích. Nesmíme ale zapomínat na ty, kteří mezi námi teprve rostou, chodí poctivě na tréniky a třeba jim to nejde. Přitom obzvlášť u dětí je obdivuhodné jak poctivě i přes neúspěchy chodí, trénují a věnují se našemu krásnému sportu.
Někteří budou mít úspěchy třeba až za pět let, nebo za rok, nebo až od nás odejdou, nebo nikdy a budou z nich skvělí trenéři. Budou si však navždy pamatovat, že vyrostli u nás ve skvělé partě, která vždy táhla za jeden provaz. Proto nechci uvádět jména a vyvyšovat některé naše skvělé atlety, abych neodradil ty, kteří si zasouží stejný přístup a zájem ostatních. V našem klubu je velký počet bodovačů v soutěžích družstev bez kterých by to nešlo adt. Prostě jsme jedna rodina a my dobře víme kdo má skvělé výsledky a jdou ostatním příkladem.
Hlavní poděkování patří rodičům!! Bez podpory a pochopení to prostě nejde. Podpora rodiny se okamžitě odrazí na pohodě a výsledcích. Díky Vám milí rodičové!!
Také chci poděkovat svým kolegům trenérům, kteří okrádají své rodiny, aby vychovali mladé sportovce a snaží se je vést správným směrem.
Tolik asi hodnocení loňského roku a poděkování všem.
Za svělou akci můžeme především poděkovat manželům Čmielovým, kteří zajistili místo konání, ale i ostatním, kteří se podíleli na přípravách a úklidu.

Sportu zdar!!
Kamil Lubojacki

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/2.12.2017_Vilijovka_Pisecna