Vítkovice 6.kolo

19.09.2019 00:00

Předposlední kolo Beskydského poháru přípravek proběhlo formou čtyřboje na atletickém stadionu ve Vítkovicích. Závodilo se v těchto disciplínách: 60m, 600m, dálka, kriket.
Počasí bylo ryze podzimní, teplota klesla až k 10°C, občas zafoukal vítr a snad spadla i nějaká ta kapka.
Naši se sešli v jedenácti lidech, a s tím se bohužel konkurovat ostatním klubům moc nedá. I tak jsme se rvali o každý bodík, podpora rodičů a kamarádů byla znát v podobě pěkných výkonů.


Družstvo chlapců nebylo, protože družstvo tvoří ,nejméně dva závodníci což se nestalo. Pavel Cichý vybojoval v soutěži 3 pomocné body, za které nebyly uděleny body hlavní. To proto, že družstvo nebylo, takže se body neudělily. Cekově v soutěži jsou chlapci na pátém místě s 18 body.

Družstvo dívek bojovalo v deseti, získalo 130 pomocných bodů, za což obdržely dívky 4 hlavní body. Celkově v soutěži dívky drží pátou příčku s 26 body.
 

Naši:Pavel Cichý, Natálie Sikorová 1, Natálie Sikorová 2, Nela Pospíšilová, Natálie Štelbacká, Sofie Spurná, Jana Martynková, Agata Elen Sikora, Sára Folwarczná, Hana Kantorová, Nina Stonavská.

Ilustrační foto
Výsledky: BPP - KP přípravek 2019 výsledky 6.xls (400896)

Díky rodičům za pomoc s dopravou, dětem za účast, skvělé výkony a těšíme se do Frýdku-Místku na závěrečné sedmé kolo 26.září.