1.kolo- Běh okolo Olešné

23.03.2019 00:00

Prvním závodem letošního ročníku Beskydského poháru přípravek byl kros na Olešné. Letošní ročník se opravdu co se týče počasí i účasti moc povedl. Vždyť v některých kategoriích startovalo až 100 závodníků. Kilometrová trať po travnatém povrchu dala určitě některým dost zabrat.
Třinecké družstvo reprezentovalo celkem 14 závodníků. Stříbrnou medaili se podařilo vybojovat po těžkém souboji Vojtovi Kulichovi. Ostatní se vzorně bili o každý bodík, vždyť bodovat se dalo až do padesátého místa!
Kluci nás reprezentovali v šesti, podařilo se jim nasbírat 108 pomocných bodů, za což se usadili v tabulce na pátém místě se čtyřmi body hlavními.
Dívky startovaly v osmi, podařilo se jim nasbírat 163 pomocných bodů, a stejně jako chlapci začínají soutěž se čtyřmi hlavními body na místě pátém.
Děkujeme za účast a bojovnost! Těšíme se na další kolo, které se koná 25.4.2019 v Třinci.
 

Naši:
Pospíšilová Nela, Sikorová Natálie 2, Štelbacká Natálie, Sikora Agáta Elen, Mikulová Ellen, Sikorová Natálie 1, Dobřanská Denisa, Stonavská Nina, Kulich Vojtěch, Cieslar Adam, Grünwald Jakub, Waclawik Michal, Sikora Vojtěch, Niemczyk Filip.

Výsledky: BPP - KP přípravek 2019 výsledky.xls (88064)

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/23.3.2019_Olesna