3.Kolo BPP- Májové závody

01.05.2014 00:00

Po Májovkách na druhém místě.

Třetí kolo Beskydského poháru přípravek se konalo ve Frýdku-Místku na stadiónu Slezanu za krásného, slunečného počasí. Družstvo TJ TŽ Třinec si vedlo opět skvěle. V obrovské konkurenci kdy starovalo 550 dětí jsme skončili na pěkném třetím místě za Slezanem FM a SSK Vítkovice. Abych pravdu řekl, o takovém umístění po zhlédnutí konkurence se mi ani nesnilo. Všichni opravdu přijeli v plné síle a bojovalo se o každý bodík jako v soutěži dospělých.
Ročníky přípravek 2003-2005 absolvovaly čtyři disciplíny: 60m, dálka, míček,300m, ale pouze dvě z nich se počítaly do bodování BPP. Samozřejmě musíme nahlásit co se půjde na body před závodem.
Bylo na trenérech vybrat, které dvě disciplíny komu započítat, jak kterého svěřence odhadnout. Nutno dodat, že nám k tomu hodně pomohly oddílové závody v pondělí, kde jsme si udělali obrázek o výkonnosti našich svěřenců.
Velkou radost mám z toho, že vzniká skvělá parta dětí, která se zkamarádila a táhne za jeden provaz. V týmových soutěžích je to především o dobré partě. Děti už samy chodí s dotazem kam se jede příště a v čem se bude závodit, což je paráda! "A vo tom to je!"

Chtěl bych poprosit rodiče, aby mě informovali den před závodem pokud jejich dítě na závody nemůže a nebo pokud pojedete na závody po vlastí ose. Předejde se tím problémům se startovní listinou. Teď nám třeba do bodování chlapců nestartoval jeden chlapec, protože jsem nevěděl, že nepřijede a nenahradil jsem ho jiným závodníkem, zbytečně jsme přišli o body. Mezi 550 dětmi nemám šanci poznat kdo je na místě a kdo není. Startovka se uzavírá hodinu před závodem, takže je třeba vědět informace o svěřencích nejméně dvě hodiny předem. Stačí SMS nebo e-mail, kontakt je na stránkách.
Děkuji za spolupráci.

14.5.2014-4.kolo Valašské Meziřičí

Další kolo je ve Valašském Meziřičí. Závodit se bude ve čtyřboji: 60m, míček, dálka, 500m. Pořadaté také vyhodnotí každou disciplínu zvlášť takže se máme na co těšit. Start 15.30, Odjezd z Jablunkova aut. stan. 12.30, odjezd z Třince od haly STARS 13.00.
Propozice: PŘÍPRAVKY Val.Mez..doc (26112)

 

Výsledky celkové: Majove zavody vysledky.xls (78,5 kB)

Výsledky BPP: Beskydský pohár přípravek 2014 výsledky 3.kolo.xls (170496)

Bodovací soutěž TJ TŽ Třinec:Bodování-přípravky TJ TŽ Třinec 3.kolo.xlsx (12248)

Foto:jardanavratil.rajce.idnes.cz/Majove_zavody_1.5.2014.FM/

       stseibert.rajce.idnes.cz/Majove_zavody

       1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/1.5.2014_Majove_zavody_FM/