Běh okolo Olešné

31.03.2012 00:00

31.3.2012 Běh okolo Olešné

Sobotní ráno jsme si přivstali a spěchali na autobus, který pro nás poslala třinecká atletika. Vyrazili jsme na druhý závod běžecké ceny FM -Běh okolo Olešné.

Naši nejmenší běželi pod hlavičkou TJ TŽ Třinec, protože tento závod byl zároveň první zkouškou našich přípravek v krajském přeboru družstev.

Běželo se na travnaté trati za dost nepříjemného větru a chladného počasí, naštěstí bez deště. Tento závod nelze hodnotit jinak než úspěšným, vždyť skoro v každé kategorii jsme získali medaili. Naše přípravka společně s Třineckými dětmi obsadila druhé místo, těsně za Slezanskými běžci.

V závodě dospělých měl však smůlu Mirek Kluz, který v dobře rozběhnutém závodě zavadil o plechovou tabulku a rozbil si hlavu. Musel bohužel odstoupit a závod nedokončil. Je třeba pochválit všechny za hojnou účast a skvělé výsledky!  Vždyť jen z Jablunkova přijelo na Olešnou 30 lidí!

 

Naše mládež: Markéta Sikorová 1, Marek Sikora 1, Sikorová Denisa 3, Šimurdová Michaela 11, Masnicová Simona 10, Lubojacká Adéla 22, Lubojacki Jan 3, Sikora Kamil 21, Štefková Iva 5, Szotkowski Ondřej 1, Szotkowská Gabriela 2, Samcová Romana 3, Lubojacká Ivana 7, Chlebiková Aneta 8, Molinová Radka 9, Chrascina Marek 1, Czeczotka Marek 2, Masnica Jakub 4.

 

Dospělí: Szotkowská Lucie 2, Bieleszová Miluše 5, Lubojacki Kamil 7, Štefek Radim 8, Kluz Miroslav DNF.

 

Výsledky: Beh okolo Olesne 2012 vysledky.xls (71 kB)

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/31.3.2012_Olesna

"I když Mirek rozbil hlavu, neztratili jsme se v davu."