7.Kolo BPP- Kopřivnice

23.09.2014 00:00

Předposlední kolo letošního Beskydského poháru přípravek družstev proběhlo v Kopřivnici za ryze podzimního počasí. Teplota se pohybovala okolo 10°C, sluníčko na nás vysvitlo jen občas, ale naštěstí nás nepřekvapil déšť. Za náš tým bojovalo devět chlapců a devět dívek. Ve velké konkurenci si naši vedli opět dobře. Soutěžilo se ve čtyřboji: 50m, 400m, dálka, hod raketou, a štafety 4x 200m. Na body do BPP však šly pouze dvě disciplíny a štafety.
Skončili jsme na pěkném třetím místě jen půl bodu před týmem Vítkovic. Na věkově nejmladší tým v soutěži si vedeme opravdu dobře. Jen zabojovat ještě poslední kolo.
Před posledním kolem, které se koná ve Frýdku-Místku jsme v soutěži na skvělém druhém místě se 48 body za Slezanem FM A s 53 body.
Po skončení soutěže bude ve Frýdku-Místku zároveň vyhodnocení celého letošního poháru. Dle pravidel budou vyhodnoceni jen soutěžící s minimální účastí ve čtyřech kolech.
Dále dle propozic jsou omezeny starty v posledním kole. To znamená, že bude startovat jen deset dívek a deset chlapců ve dvou kategoriích + štafetě. Mimo hodnocení starty nejsou povoleny. Spravedlivou nominací si myslím, je obsadit tým dětmi, které se nejvíce zúčastňovaly jednotlivých kol, zkrátka pracanty, kteří se bili za body a tým.
V posledním kole budou vyhonocena družstva, jednotliví bodovači v soutěži BPP + třinecká bodovací soutěž. Takže se máme na co těšit.
Pozor!! Poslední kolo proběhne 14.října 2014 na stadiónu ve Frýdku-Místku. Odjezd Autobusu z Jablunkova aut.stan 13.30. Odjezd z Třince od haly Stars 13.50.

Nominace na 8.kolo Frýdek-Místek

Dívky:
Anežka Bojková, Zina Pindorová, Markéta Sikorová, Kateřina Supiková, Michaela Kluzová, Klaudie Kulichová, Natálie Ernstová, Eva Adámková, Eliška Mesiariková, Veronika Pietrová, Hana Petříčková, Aneta Motyková, Lucie Krčková.
Chlapci:
František Szkatula, Jindřich Sikora, Marek Sikora, Filip Zielina, Ondřej Samiec, Daniel Brůža, Adam Bujok, Samuel Robinson, Ondřej Pilch, Nikodem Mitrenga.

V případě, neúčasti má bohužel jedinec smůlu. Proto apeluji na trenéry, aby svoje svěřence včas informovali o posledním kole.


Výsledky závodu: Kopřivnice 23.9. Výsledky.xlsx (116090)

                         štafety Kopřivnice výsledky.xlsx (10920)

Výsledky BPP: Beskydský pohár přípravek 2014 výsledky 7. kolo.xls (287232)

Třinecké bodování: Bodování-přípravky TJ TŽ Třinec po 7.kole.xls (28160)

Propozice posledního kola: BPP - 8.závod.doc (117248)

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/23.9.2014_BPP_Koprivnice

        stseibert.rajce.idnes.cz/7._zavod_Beskydskeho_poharu_Koprivnice_201

Na další kolo se těší Kamil Lubojacki.