Alis run pro nás na jedničku

15.04.2018 00:00

První ročník trialového běhu pořádaný v Bystřici s názvem Alis run byl pro náš klub žněmi. Naši se sice zůčastnili pouze v sedmi lidech, ale šest z nich stálo na bedně. Za teplého počasí 25°C se vydalo více než 200 dospělých na tratě o délce 5 a 11 kilometrů. Děti závodily na tratích 100,500 a 1000 m. Ti nejmenší závodili na asfaltové cestě s otočkou, dospělí většinou na lesních cestách s občasným proběhem po asfaltu.
Pěkně zorganizovaný závod trochu pokazila cena startovného pro děti, přeci jen 200kč je dost, ale i tak se na místě byl problém přihlásit, soutěžících bylo dost.
Z našeho klubu starovaly děti jen na kilometrové trati. Zlato z téhle tratě vybojovali Markéta Sikorová a Dawid Folwarczny, druhá místa pak Klaudie Kulichová a Vojta Kulich. Velké gratulace!
Ostatní pak už mučili své tělo na jedenácti kilometrech. Tobiáš Solowski v juniorech zvítězil a v celkovém pořadí doběhl na pátém místě-skvělé!
Tereza Marszalková, která dostala úkol běžet trať tréninkově jelikož se připravuje na důležité závody v běhu do vrchu zvítězila v kategorii juniorek, taktéž doběhla jako první žena a ještě nasadila terenérovi přes dvě minuty.
"Tak nevím jestli má tak dobrou formu a nebo běžela naplno." Gratulace!!
Kamil Lubojacki trať zvládl na místě sedmnáctém.
Díky všem za skvělou reprezentaci a výsledky.

Výsledky: vysledky.timechip.cz/#2018/20

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/Alis_Run_15.4.2018