Běh Hrádkem

06.04.2013 00:00

V doslova zimním počasí jsme se v hojném počtu zúčastnili Běhu Hrádkem, který pořádá obec Hrádek v čele s naším kamarádem Bronkem Walkem. Letošní běžecké závody v Hrádku byly zařazeny jako každým rokem do Běžecké ceny Frýdku-Místku a zároveň také do Beskydského poháru přípravek. Závodilo se při teplotě okolo 0°C po místních komunikacích. V některých místech byla ještě na cestách tenká vrstva sněhu, ale až na našeho Frantu vše proběhlo bez pádů a zranění. Naštěstí to u Franty odneslo jen odřené koleno,ale i tak Franta bojoval a dotáhl to až na páté místo!

 Všem, kteří dnes přijeli v tak nepříjemném počasí bojovat za svůj tým, patří dík a obdiv! Co víc si přát, vdyť z našeho oddílu závodilo 30 běžců v mádežnickýczh kategoriích a 9 dospělých, všichni se solidním umístěním. Jen tak dál!

Děti bojovaly o každé místečko a vedly si skvěle, nikoho nenechal na pochybách Marek Sikora, který s přehledem zvítězil. V jeho kategorii pak ještě další čtyři místa patřila našim. Kája Sasynová taktéž první místo, Anežka Bojková skvěle zvládla závěr a dotáhla to na stříbo. U dospělých zvítězil celkově Tomáš Lichý a nikoho nenechal na pochybách, že je běžecká špička, naše ženy Lucka, Miluška a Renáta - všechny tři na bedně. No paráda! Paráda!

 

Děti a mládež:

21 Kristýnka Drinková, 2 Anežka Bojková, 3 Markéta Sikorová, 9 Eliška Mesiariková, 15 Katka Kolarczyková, 21 Kristýnka Martausová, 1 Marek Sikora, 2 Filip Zielina, 3 Jindra Sikora, 4 Niki Mitrenga, 5 Franta Szkatula, 14 Lukáš Popek, 15 Christián Sommer, 22 Szymon Mitrenga, 1 Kája Sasynová, 6 Katka Supiková, 8 Míša Šimurdová, 9 Simča Masnicová, 20 Zuzka Kantorová, 34 Terka Martausová, 4 Honza Lubojacki, 16 Kamil Sikora, 5 Sára Halová, 6 Denisa Sikorová, 9 Iva Štefková, 4 Ivana Lubojacká, 2 Marek Czeczotka, 8 Ondra Szotkowski, 5 Aneta Chlebiková, 2 Marek Chrascina.

Dospělí:

1 Lucka Szotkowská, 2 Miluška Bieleszová, 3 Renáta Šimurdová, 1 Tomáš Lichý, 9 Radim Štefek, 5 Josef Bielesz, 10 Kamil Lubojacki, 11 Mariusz Supik, 7 Petr Tvrzník.

Výsledky: Výsledky -Běh Hrádkem 20013.xls (63 kB)

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/6.4.2013_Beh_Hradkem

" Mám o Pepu obavu. Co to baští za stravu?"

O Beskydském poháru , více v patřičné záložce.                             KL