Běh Hrádkem

11.04.2015 00:00

A máme tady opravdu jaro.
Po dlouhém chmurném a studeném počasí si nemohli pořadatelé Běhu Hrádkem nic lepšího přát. V krásně slunečném počasí se letošní ročník opravdu povedl. Ne jen počtem startujících, ale i výsledky se náš klub blýskl.
Zá náš klub starovalo rovných 43 závodníků což je zřejmě rekord. Tato skvělá parta vybojovala 18 medailí a spoustu míst v první desítce. Je se čím chlubit, ve většině kategorií bylo na startu víc jak 30 soutěžících.
Dětské tratě byly od 450m, ženy si střihly 3700m a muži 8km. Povrch asfalt, u můžů i kousek pole.
U benjamínků hned zlatem zahájil závod Vojta Kulich. V přípravce nám radost stříbrem udělal Szymon Mitrenga.
U předžactva začaly žně, Markéta Sikorová vybojovala bronz a u chlapců nám v pořadí Marek Sikora, Filip Zielina a Franta Szkatula osalidi celé stupně vítězů.
V zápětí na řadu přišly torpéda v podobě našich mladších žákyň, kde Kája Sasynová, Erika Zahaluková a Katka Supiková opět obsadily stupně vítězů. Dalším želízkem v ohni byli naši starší žáci. Markéta Sikorová stříbro a René Sasyn zlato. U dorostu Ivana Lubojacká s Markem Czeczotkou přidali stříbrné pozice. Junior Marek Chrascina na osmi kilometrech zvítězil (pěkně se to píše).
Naši dospělí nezůstali o nic pozadu, Miluszka Bieleszová zlato, Jana Byrtusová společně s Helenkou Czeczotkovou bronz a Vašek Rylko také přidal bronzovou medaili.
K tomu není co dodat, gratulace všem zůčastněným, díky za skvělé výsledky a účast.

Další startující:
Jakub Konderla 4, Adam Kufa ?, Samuel Mitrenga 12, Elizabeth Byrtusová 15, Váckav Szkatula 17, Eliška Šotkovská 15, Kristyna Drinková 18, Justyna Kantorová 24, Damian Kantor 5, David Folrwaczny 7, Anežka Bojková 6, Nikol Ernstová 8, Klaudie Kulichová 10, Veronika Pietrová 12, Sylwia Byrtusová 13, Jana Sasynová 5, Nikodem Mitrenga 9, Ondřej Samiec 11, Míša Šimurdová 4, Samuel Robinson 26, Tereza Martynková 12, Lenka Peterková 8, Kamil Lubojacki 7, Kamil Sasyn12, Tomáš Ernst 5.

Výsledky: Hrádek 2015 výsledky.xls (79360)

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/11.4.2015_Beh_Hradekm

        kulfam.rajce.idnes.cz/beh_Hradkem_2015_kulfam/#