Běh Jablunkovem

12.05.2019 00:00

Další ročník Běhu Jablunkovem na počest Karla Szotkowského je za námi. V tomto ročníku i přes chladné počasí startovalo úctyhodných 247 běžců, z toho pouze jeden nedoběhl.
Pro běžce ideální chladné počasí s příjemnou vlhkostí a teplotou kolem 12 °C, ovšem pozor, v pozdním odpoledni teplota klesla na nepříjemných 8°C a kdo neběhal, mrznul. Nicméně teplý čaj, příjemné občerstvení a skvělá parta vyloudily nejeden úsměv na tváři i přes nepřízeň počasí.
Z našeho klubu startovalo celkem 34 běžců, kteří získali 13 medailí!
První místa s náskokem ve svých kategoriích získali: Lenka Trombiková, Vojtěch Kulich, Vojtěch Turek, Nikodem Mitrenga, Karolína Sasynová a celkový vítěz hlavního závodu Marek Chrascina, který trať o délce 7200m zdolal v čase 22:27.0.
Druhá místa byla v réžii: Natálie Lubojacké, Terezky Marszalkové a Marka Krišici.
Třetí místa získali: Barborka Bieleszová, Terezka Burová, Míša Kluzová a Daniel Delina.
Gratulujeme našim medailistům!!
Závod v Jablunkově byl skvěle obsazen samými zvučnými jmény, zúčastnilo se několik reprezentantů České republiky i mistrů České republiky. Naši:  Karolína Sasynová, Marek Chrascina, Tereza Marszalková, Tomáš Lichý.
Ze Slezanu FM: Veronika Siebeltová, Anna Cagašová  a jiní.
Těšíme se opět na příští ročník a děkujeme všem za reprezentaci a skvělé výsledky!
Zvláštní poděkování patří za organizaci děvčatům z JACKI, Petrovi Tvrzníkovi, rozhodčím a všem, kteří přiložili ruku k dílu pro zdárný průběh akce.

Výsledky: Jablunkov 2019 výsleky.pdf (507260)

Foto: stseibert.rajce.idnes.cz/AtletikaFM%2C_Beh_Jablunkovem_12.5.2019