Běh místeckým parkem

25.08.2015 00:00

Po prázdninové přestávce naše děti a mládež pokračovala v seriálu závodů běžecké ceny Frýdku-Místku. Běhalo se v Místeckém parku po dešti s teplotou okolo 18°C. Na mokrých chodnících bylo trošku kluzko, ale nic hrozného co by naše sportující mládež nezvládla.
Celkem 16 členů reprezentovalo náš oddíl, s výbornými výsledky.
Nikolka Ernstová zvítězila hned na počátku v benjamíncích. Pak přidal další zlatou medaili Vojta Kulich v přípravce. Další zlaté medaile vybojovali sourozenci Sasynovi, stříbro Katka Supiková v mladších žákyních a hned za ní bronz získala Míša Šimurdová. Pak ještě Markéta Sikorová ozdobila stříbrem svůj běh ve starších žačkách.
Je vidět, že prázdninová přestávka poněkud ubrala na výkonnosti některým svěřencům. Hold nadarmo se neříká, že bez práce nejsou koláče.
Jinak jsou výsledky pěkné a reprezentace oddílu také výborná.

Díky všem!

Naši:
Nikol Ernstová 1, Kukuczková Lucie 15, Przepiorová Klára 10, Kulichová Klaudie 7, Ernstová Natálie 6, Sikorová Markéta 4, Zahaluková Erika 4, Šimurdová Míša 3, Supiková Kateřina 2, Sasynová Karolína1, Sikorová Markéta 2, Szkatula Václav 14, Kulich Vojtěch 1, Samiec Ondřej 29, Szkatula František 5, Sasyn René 1.

Výsledky: Běh místeckým parkem 2015 výsledky.xls (55296)

Foto: stseibert.rajce.idnes.cz/AtletikaFM%2C_Beh_misteckym_parkem_25.8.2015/