Beh na Veľků Raču-SK

22.09.2013 00:00

Po sobotním výběhu na Bahenec jsme se rozhodli  jít relaxovat na Veľků Raču-SK . Samozřejmě v uvozovkách, protože běh na Veľků Raču je jeden z nejobtížnějších běhů do vrchu v okolí, svědčí o tom převýšení 575 metrů na trati dlouhé 6,1 km po lesních cestách, pastvinách a kamenných stezkách.

Počasí bylo chladné, zataženo, bezvětří.

Vše vyhrál "splašený gorol " Tomáš Lichý,(nějak se nám klacek rozjel. Kam přijede tam vyhrává.) Neméně svým druhým místem  učaroval Marek Chrascina juniorkám ( je skvělé , že se chytnul a maká jak šroub.) Slovenská děvčata mohla na našich juniorech oči nechat. ( I když měli hubu od guláše).

Ješte zajímavější byly výhry našich mladíků. Tom táhl domů bednu s vínem a Marek montérky.( Liboval si jak mu padnou a chtěl se stále fotit). Tomáše od předčasné kozumace výhry odradil jen zaparkovaný automobil v Jablunkově.

Dost už bylo legrace. Říkal jsem klukům, že je v článku "osolím" tak s radostí činím co jsem slíbil.

Teď už vážně:

Juniorky Ivana Lubojacká a Iva Štefková běžely trať poprvé, nehaly na trati zbytek sil co jim zbyly po Bahenci, jakož i dva "staří psi" Kamil s Petrem. Z mého pohledu skvěle strávena neděle a kvalitní trénink.

 Naši: Tomáš Lichý 1, Marek Chrascina 2, Ivana Lubojacká 3, Iva Štefková 4, Kamil Lubojacki 15, Petr Tvrzník 10.

Výsledky: Rača 2013-výsledky.doc (4826112)

"Po tak fajnym víkendu, neopustím válendu."