Běh o džbánek mléka aneb ho,ho,ho!

02.08.2014 00:00

I když jsem se letošního ročníku běhu o džbánek mléka neúčastnil, dovolím si napsat pár řádků o tomto oblíbeném závodu.

Běhalo se na tratích od 300 do 3000m, samozřejmě vše podle věku. Syn mi říkal, že bylo teplo, takže teplotu odhaduji na 25°C(pak už je hyc). Z jiných pramenů vím, že nás bylo hodně vidět a i účast na to že jsou prázdniny, a zrovna byl i jiný závod byla nemalá. Což hřeje u srdce, když člověk vidí, že nedělá svou práci nadarmo.
Nyní k samotným výsledkům.
Už v první kategorii nám svým prvním místem Ernstová Nikolka ukázala cestu jak na to. V kategorii do sedmi let ji hned napodobila Justýnka Kantorová a během chvilky jsme měli dvě zlata. Vašek Szkatula pak skončil těsně na čtvrtém místě, ale hned na to v kategorii do deseti let to opět zacinkalo. To Natálka Ernstová vybojovala stříbro a Franta Szkatula zlato. Damian Kantor mezi staršími doběhl na místě šestém.
V další kategorii do dvanácti let jsme pobrali co se dalo. Kája Sasynová zlato, Erika Zahaluková stříbro, Katka Supiková bronz a Honza Lubojacki opět zlato."Tuš ganc fajne".
Sikorová Markéta a René Sasyn opět v kategorii do patnácti let pozlatili naše barvy. Ivka Štefková přidala bronz a Sára Halová doběhla na místě pátém. Tolik naše omladina.
Pak se zapojily dámy:
Jana Sasynová bronzová, Bieleszová Miluška stříbrná a Helena Czeczotková "shrábla" zlato. " Teš fajne".
U mužů nám Mirek Kluz vybojoval stříbro, Kamil Sasyn 6, Tomáš Ernst 5, Mariusz Supik 6, Standa Zahaluk 10, Radim Štefek 12.

Snad to mám všechno.
Díky moc za účast a výborné výsledky! Bylo nás vidět! " A vo tom to je!"

Výsledky: dzbanek 2014.pdf (348122)

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/2.8.2014_Beh_o_dzbanek_mleka