Čerstvý sníh a Předvánoční běh

08.12.2013 00:00

Do čerstvě napadaného sněhu se v nedělním Předvánočním běhu v FM zakouslo 19 běžců z našeho klubu.Posledním závodem Velké běžecké ceny FM a Běžecké ceny mládeže byl tento Předvánoční běh.

Jak již z názvu vyplývá svátky jsou za dveřmi a je třeba se připravit na další sezónu cen FM. Všichni běžci se od sebe na chvíli odloučí a potkají se až na vyhodnocení obou cen, které se koná na výroční členské schůzi Slezanu 18.1. 2013. Na této schůzi budeme informováni jak bude vypadat další sezóna a na kolik závodů se vlastně poběží. To už předbíhám, nyní k závodu.

Teplota 0°C, podklad čerstvý sníh, mládež běhala okruhy po chodníku kolem stadiónu, od jednoho po tři kola podle věku. Dospělí kroužili na kilometrovém okruhu ve Starém městě, ženy okruhy tři, muži osm okruhů. "To je teda spravedlnost."

Naše barvy bylo opět vidět. Bonbónek je Marek Chrascina, který vyhrál obě kategorie, jak mládež, tak i dospělé. Gratulace!! " Aby mu nenarostl nos."

Běh Mládeže:

Markéta Sikorová 2, Anežka Bojková 1, Marek Sikora 1, František Szkatula 3, Filip Zielina 5, Kája Sasynová 1, Kateřina Supiková 3, Jan Lubojacki 2, Kamil Sikora 4, Iva Štefková 7, Denisa Sikorová 4, René Sasyn 2,  Ivana Lubojacká 2, Marek Czeczotka 2, Ondra Szotkowski 4, Marek Chrascina 1.

Běh dospělých:

Marek Chrascina 1, Mariusz Supik 3, Kamil Sasyn 7, Kamil Lubojacki 4.

Výsledky: predvanocni beh 2013 vysledky.xls (46080)

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/8.12._2013_Predvanocni_beh

         atletikafm.rajce.idnes.cz/Predvanocni_beh_2013/

         stseibert.rajce.idnes.cz/Predvanocni_beh