Druhé kolo v Porubě

11.06.2020 00:00

Druhé kolo soutěže Atletické ligy minipřípravek bylo jedním velkým průšvihem.
Samozřejmě děti byly skvělé, rodiče taktéž, ale už od samého počátku se nedařilo.
Vše začalo poruchou mého auta na cestě do Poruby, takže jsem já jakožto trenér s velkými díky přenechal svou roli panu Bieleszovi a ostatním rodičům, za což moc děkuji. Také se nemohl zúčastnit jeden závodník, který se prostě nevlezl do náhradního auta.
Pak, jak jsem slyšel od kolegů, byl závod doprovázený deštěm spíš jen pro účast než regulérní soutěží, ale co naplat člověk si počasí nevybere.
Naši se zúčastnili v počtu šesti děvčat a čtyř chlapců.
Tentokrát se soutěžilo v trojboji. Všichni museli zdolat 60m, skok daleký a hod raketkou.


Dívky za 47 pomocných bodů obdržely dva body hlavní, což stačilo jen na sedmou příčku. Celkově děvčata figurují po dvou závodech na šesté příčce.
 

Chlapcům ač v nižším počtu se vedlo lépe.
Hoši obdrželi v tomto kole 94 pomocných bodů a 4 body hlavní, což vyneslo čtvrté místo ve druhém kole. Celkově se chlapci po dvou kolech drží na čtvrté příčce.

Naši:
TolaTomanek, Magdaléna Bieleszová, Amelia Gajger, Viktorie Gwozdz, Nela Sasynová, Tereza Czudková, Samuel Mitrenga, Pawel Folwarczny, Ondřej Sikora, Petr Ščigel.

Děkujeme za účast a výkony!
Příští kolo proběhne v úterý 23.6.2020 v Kopřivnici. Pojedeme po vlastní ose, v případě nedostatku míst v autech objednéme mikrobus. Zatím nemáme k dispozici propozice.

Výsledky: ALMP - KP minipřípravek 2020 výsledky2.xls (123392)