Frýdek-Místek -7.kolo a konečné 2 místo!!

22.09.2016 00:00

Závěrečným kolem letošního ročníku Beskydského poháru družstev přípravek byl závod ve Frýdku-Místku. Závodníci mohli startovat pouze ve dvou disciplínách a štafetě. Se 106 body jsme skončili v tomto kole na třetí příčce za Porubou. Naši opět ukázali svou týmovou sílu a bojovali o každý bodík. Počasí poslednímu závodu přálo, bylo slunečno i když teplota spíše podzimního charakteru.
Na stupně vítězů v tomto kole vystoupali:
Ondřej Samiec 1.místo v dálce.
Vojtěch Sczerba 1. místo 300m, 2.místo v dálce.
Markéta Sikorová 1.místo v dálce.
Gratulujeme k výkonům!!

Celkově bylo družstvo Třince v letošní sezóně nádherným příkladem jak má vypadat týmová práce. Rodiče, trenéři i závodníci perfektně spolupracovali, takže jen minimálně se stávalo, že jsme neměli plný počet závodníků. Celý tým byl jako jedna rodina. Závodníci se znali, chtěli závodit a užívali si každý závod.
Na krásné stříbrné pozici jsme skončili za letos bezkonkurenční Kopřivnicí, a jen těsně o dva body před dotírající Porubou. Tým B se umístil na příčce desáté. Je to však způsobeno neúplným startovním polem, mnohdy bojovali jen v pěti. Patří jim obdiv, nasbírané zkušenosti jistě využijí v příštím ročníku, kdy budou bojovat již v áčku. Poděkování patří především rodičům, kteří se zajímají o volný čas svých ratolestí, trenérům i závodníkům.
Příští rok se opět těším na práci s nastávajícími hvězdami s třineckým emblémem na prsou.
 

Výsledky: Beskydský pohár přípravek 2016 konečné výsledky.xls (373248)

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/22.9.2016_BPP_Frydek-Mistek