Girová v krásných barvách

28.09.2014 00:00

Opět po roce na Vaška, a opět s rekordní účastí.
Sedmý ročník Běhu na Girovou byl svou účastí, počasím a výsledky velmi vydařeným.
Na šesti kilometrovou trať se od hotelu Ameryka vydalo rovných 60 účastníků. Dalších 15 dětí bojovalo o vítězství na poloviční trati 3000m se startem na Plaňavě. Takže v letošním roce startovalo celkem 75 běžců.
Počasíčko jako obrázek, jasno kolem 20°C.
Z našeho klubu jednoznačně jak se na domácí závod patří nevětší účast 27 běžců včetně dětí.
Na trati 3000m v kategorii dětí do 12 let jsme posbírali co se dalo. První do cíle doběhla Kája Sasynová, stříbro brala Míša Šimurdová , bronz vybojovala Erika Zahaluková. Chlapce v téže kategorii podrželi Honza Lubojacki zlatou medailí a Franta Szkatula bronzem.
Pak se již rozdělovalo na trati 6000m.
V kategorii do 15 let u chlapců s přehledem zvítězil René Sasyn. Děvčata brala vše. První místo Markéta Sikorová, druhá Iva Štefková, třetí Sára Halová. Výborně děvčata!
V juniorské kategorii a i celkově v závodě zvítězil Marek Chrascina v čase 26:38. Gratulace Mařeno!
Ženy se opět ukázaly v celé své kráse a ukázaly soupeřkám záda.
Renata Szpyrcová stříbrná, Miluška Bieleszová zlatá, nově i Martina Robinson zlatá, Helena Czeczotková stříbrná. Co k tomu dodat, paráda!
Další učastníci:
Samuel Robinson 5, Tereza Martynková 4, Markéta Sikorová 4, Veronika Pietrová 6, Vašek Szkatula 9, Ondřej samiec 4, Kamil Sasyn 7, Kamil Luojacki 4, Josef Bielesz 5, Libor Kubienka 6, Vašek Rylko 7, Daniel Delina 9.
Díky za účast a skvělé výsledky!
Nyní poděkování všem kteří se starali a celý závod zorganizovali. Rodina pana Skupieně, která nejen, že sponzorovala medaile a ceny, ale zároveň po celou dobu se vším pomáhala.
Petrovi Tvrzníkovi , který vše zařídil a se svou partou přátel uspořádal tento závod, Milanovi Lyskovi, také děvčatům z DDM, pak Standovi Marszalkovi za zpracování dat atd.
Na všechny se určitě nedostalo za což se omlouvám.
Za rok opět na Girové!

Výsledky:Girova2014.pdf (305122)
Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/28.9_2014_Beh_na_Girovou