Ivana Lubojacká druhý mistrovský titul

27.09.2014 00:00

Ivana Lubojacká v letošním roce získala již druhý titul Mistra české republiky.
Tentokrát se vše povedlo v soutěži družstev dorostenek. Celou sezónu hostovala Ivana v týmu dorostenek SSK Vítkovice kde se ji vedlo velice dobře. Vlastně v každé soutěži družstev získávala téměř maximální počet bodů. V sobotu na MČR v Praze doběhla ve své mistrovské disciplíně 1500m.př na druhém místě. Běžela však nemocná s teplotou. Trenéři ji start pro virózu zakazovali. Ivana však svou tvrdohlavostí získala titul. Kdyby totiž trenéry poslechla a neběžela, Vítkovice by titul nezískaly. Zvítězily totiž jen o 2,5 bodu před Liazem Jablonec. Ivana druhým místem získala pro Vítkovice 9 bodů a další body přidala ještě ve štafetě 4x 400m kde skončili na třetím místě.
Ivana získala svou pracovitostí a odhodlaností startovat ve všech závodech za jakýchkolov podmínek  u trenérů v republice skvělou pověst. (Např. jednou kvůli startu v lize přišla o svatbu na kterou dorazila až večer). Nyní se ji vše vrací v podobě úspěchů a nabídek startů i v jiných klubech.

To není vychvalování, tím chci jen říci, že by měli sportovci nejen pracovat na svých výkonech, ale i na svém dobrém jménu.
Spolehlivost a oddanost je dnes již jen minimální vlastností mládeže. U některých mají přednost nákupy, výlety, oslavy, neochota brzy vstávat atd. Proč tedy trénujete, když nechcete prodat svojí a trenérovu celoroční práci?

Přeji všem hodně úspěchů a hlavně chuť na sobě pracovat.
Kamil Lubojacki

Výsledky: online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=20506