Jablunkov přes kaluže

12.05.2013 00:00

Memoriál Karla Szotkowského v Jablunkově už třetí rok kazí déšť a chlad. Doufejme, že trojku jsme si už vybrali a příští rok vyběhneme ve slunečném počasí.

Co se ovšem týče závodu, bylo vše dobře připraveno a i přes nepřízeň počasí se na startovní čáru včetně dětí postavilo 137 závodníků. Neustále po celou dobu všech běhů padaly z nebe májové kapky a kaluže se rozrůstaly do šířky.

Přijela opět početná skupina přátel z Frýdku-Místku, ze Slovenska i z Polska. Jediné suché místo k převlečení a ohřátí byl dům PZKO na náměstí kde proběhlo i slavnostní vyhlášení. Radost nám udělali všichni naši závodníci, obzvlášť pak Tomáš Lichý, který vyhrál hlavní kategorii na domácí půdě.

Naše parta: Baselides Johana 1, Baselides Filip 3, Bojková Anežka 1, Sikorová Markéta 2, Sikora Marek 1, Szkatula František 2, Zielina Filip 3, Supiková Kateřina 1, Sasynová Karolína 2, Šimurdová Michaela 3, Lubojacká Zuzana 5, Masnicová Simona 9, Martausová Terezie 15, Lubojacki Jan 1, Sikora Kamil 5,

Sikorová Denisa 3, Halová Sára 4, Štefková Iva 5, Sasyn René 1, Lubojacká Ivana 3, Czeczotka Marek 3, Szotkowski Ondřej 5, Chrascina Marek 3, Byrtus Tomáš 4, Szpyrcová Renata 2, Lichý Tomáš 1, Zogata Andrzej 6, Kluz Miroslav 1, Lubojacki Kamil 6, Supik Mariusz 7, Štefek Radim 9.

Děkujeme pořadatelům, městu a sponzorům za přízeň a vykonanou práci.

Výsledky:Běh Jablunkovem 2013-Výsledky.doc (311,5 kB)

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/12.5.2013_Beh_Jablunkovem

                                                                                                                      KL