Kopřivnice 4.kolo

30.05.2019 00:00

V Kopřivnici proběhlo čtvrté kolo Atletické ligy minipřípravek za sychravého a nepříjemného počasí. Nebyla to sice žádná hrůza, ale občasný déšť nám tak trošku pokazil náladu, i když našim závodníkům to vůbec nevadilo a do společného rance přidali slušný počet bodů.
Naše výprava jezdit s lepší účastí, tak si troufám říct, že suverénně vedeme soutěž.
Máme hold moc šikovné děti!

Družstvo dívek startovalo v počtu sedmi závodnic, které vybojovaly 207 pomocných bodů, za které v závodě obsadily páté místo a byly jim přiděleny čtyři body hlavní.
Celkově jsme tedy v soutěži s 18 body na pátém místě. Děvčata nám také vybojovala tři medaile. Lenka Trombiková zvítězila v běhu 150m a ve skoku dalekém, takže dvě zlaté!
Veronika Bury na šestistovce obsadila skvělé druhé místo, takže stříbro! Velké gratulace děvčata!!

Za družstvo chlapců startovalo celkem šest chlapců, kteří vybojovali 103 pomocných bodů, za které v závodě osadili páté místo a byly jim přiděleny čtyři body hlavní.
Celkově jsme tedy v soutěži s 16 body na místě pátém.  
 

V Kopřivnici děti udělaly na všechny pěkný dojem, z výsledků je vidět jak se všichni zlepšují, je radost s nimi jezdit a závodit! Také rodiče jsou skvělí a své děti vedou správným směrem, vždyť podpora své ratolesti je asi to nejcennější co mohou dětem dát.
Těšíme se na další kolo, které proběhne 18.6 v Porubě.
Prosím rodiče a závodníky, aby k nám do družstva stáhli kohokoli, kdo  chce závodit není problém přihlásit každé šikovné dítě které je narozeno 2010-11, opravdu nás tlačí účast, na kterou doplácíme.
Díky všem za účast, výsledky a podporu!!

Výsledky: KP-minipřípravek-2019-Atletická-liga-výsledky 4.xls (218112)

Foto: www.matio.cz/Sporty/2019-05-30-Atletika-Koprivnice/n-JFmtKS/i-MRV8grC