Krajský přebor mladšího žactva-Ostrava

16.02.2014 00:00

V neděli se z našeho klubu pod hlavičkou TJ Tž Třinec zůčastnilo krajského přeboru mladšího žactva v Ostravě šest závodníků. Soutěžili jsme pouze ve dvou disciplínách. Nejprve si děti rozproudily krev na šedesátce a poté se postavily na start delších tratí.

Dívky startovaly v běhu na 600m, chlapci na 800m. Skok do dálky jsme pro přeplněnou startovní listinu zrušili, štafetu 4x 200m na kterou jsme byli skvěle připraveni nám zase bohužel zrušili pořadatelé. Pořadatelé mě v Ostravě celkově zklamali, původně měli všichni běžet trať dlouhou 1000m, kterou pozměnili na již zmíněných 600m pro dívky a 800m pro chlapce. Vrcholem všeho bylo zrušení štafet. Je mi jasné, že byla neděle a v televizi olympiáda, pak je ale zbytečné vypisovat jakékoliv propoziice, je to výsměch pravidlům. Co je psáno to je dáno! A né, že někdo jede na závody 60km a pak zjistí, že je vše jinak.

Děcka byly skvělé! Některé oslabené po virózách, navíc neděle dopoledne a i tak účast 100%. Ještě ke všemu jsme přivezli dvě medaile z tratě 600m, kdy Erikka Zahaluková vyhrála stříbro a Karolína Sasynová bronz na trati 600m. Gratuluji k výsledkům a děkuji všem za účast.

Naši:

Erika Zahaluková, Karolína Sasynová, Kamil Sikora, Markéta Sikorová, Lenka Konderlová, Michaela Šimurdová.

Výsledky:online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=18309

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/16.2.2014_Krajsky_prebor_mladsiho_zactva_Ostrava-tunel