Krásňanská desiatka

11.11.2012 00:00

Asi třicet minut jízdy autem ve městě Krásno nad Kysucou na Slovensku, se konal běžecký závod zvaný: "Krásňanská desiatka".

Trať měřila jak již z názvu vyplývá deset kilometrů. Běželo se po asfaltové silnici na otočku za plného provozu, nutno dodat, že projelo jen pár aut. Počasí slunečné 12°C větrno. Závod se konal již tradičně bez mládežnických a juniorských kategorií. Kdo se z mladých postavil na start byl hodnocen s dospělými, což je vůči mládeži nefér. Mládež by se měla podporovat aby dostala chuť závodit. Nicméně triko, skleničku a řízek dostali všichni, takže skvělý trénink s občerstvením. Dále zpackaná výsledková listina, to prostě ne! To je základ závodu! Děvčata mezi muži, falešné časy, protože v cíli rozhodčí nestíhali atd.

Jinak opravdu pohostinnost a vstřícnost zdobí naše východní sousedy.

Naši: Pepa Bielesz 9, Radim Štefek 52, Andrzej Szotkowski 59, Marek Czeczotka 37, Ondra Szotkowski 41, Kamil Lubojacki 19, Petr Tvrzník 19,

        Lucka Szotkowská 2, Miluška Bieleszová 4, Helena Czeczotková 5, Renata Szpyrcová 4, Ivana Lubojacká 5, Iva Štefková 9.

       (Některá umístění jsem musel upravit podle času, protože nám Ivanu šoupli mezi muže.)

Ale teď nejdůležitější věc, musíme vyzvednout naši mládež, která se postavila na start desítky! Marek, Ondra a Ivka měli premiéru, takže přejeme hodně chuti do běhání.

Výsledky: 11.11.2012 Krásňanská desiatka.pdf (290,9 kB)

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/11.11.2012_Krasnanska_desiatka

" Připravili krásný závod, však, na výsledky třeba návod".