Májové závody na Slezanu

01.05.2013 00:00

1.5.2013 proběhl na stadiónu Slezanu FM atletický mítink. Za obrovské účasti mládeže (startovalo 500 závodníků) a různých klubů to byl určitě jeden z nejlépe obsazených závodů u nás vůbec. Tolik malých sportovců pohromadě jsem asi ještě neviděl. Navíc byl tento závod zařazen do Beskydského poháru přípravek a běžeckých cen FM. No prostě účast jak na olympiádě. Došlo sice k časovému posunu starů kategorií, ale při takovém množství startujících to byl od party Slezanu hektický výkon. Aby se to dalo v čase zvládnout museli by mít místo osmi drah na šedesátce aspoň dvacet.Je prostě paráda,

že děcka místo počítače doma jeli na stadión. Počasí letos moc nevyšlo, ale nepršelo a mě osobně vyhovoval na patnáctistovce víc chlad než teplo.

Skvělá účast i skvělé výkony zdobily naší výpravu. Třešničkou na dortu byly štafety přípravek. Naše nejmladší štafeta: Bojková,Mesiariková, Zielina,Sikora vyhrála zlato! Štafeta: Lubojacki, Zavada, Sasynová, Supiková skončila ve svém rozběhu třetí. Nádherné sportovní zážitky a nové zkušenosti si odnesli ze Slezanu všichni. Podrobné výsledky ve výsledkových listinách.

V čem se soutěžilo:

Medik, míček, dálka, oštěp, výška, 60m, 300m, 600m, 800m, 1500m.

Naše parta: Anežka Bojková, Beata Nieslaniková, Samuel Robinson, Eliška Mesiariková, Zuzana Kantorová, Markéta Sikorová, Kristýnka Drinková, Szymon Mitrenga, Tobiáš Martynek, Nikodém Mitrenga, Filip Zielina, Marek Sikora, Jan Lubojacki, Zuzka Lubojacká, Adéla Lubojacká, Denisa Sikorová, Iva Štefková, Lukáš Popek, Kateřina Supiková,František Szkatula, Kamil Sikora, Karolína Sasynová, Míša Šimurdová, Simona Masnicová, Marek Czeczotka, Marek Chrascina, Ondra Szotkowski, Sára Halová, Ivana Lubojacká, Lucka Szotkowská, Kamil Lubojacki.

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/1.5.2013-Majove_zavody_-FM

       atletikafm.rajce.idnes.cz/Majove_zavody_2013/

Výsledky: Majove zavody vysledky muzi, zeny.xls (26 kB)

               Majove-zavody-2013-vysledky.xls (169,5 kB)


"Vrhy, skoky, běhání, prckové maj nadání."