Májovky na Slezanu

02.05.2014 01:28

Svátek práce jsme oslavli pohybem na Májovích závodech ve Frýdku-Místku. Snad proto, že bylo krásné počasí a volný den byla úšast dětí mimořádně veliká. Startovalo přes 500 dětí ve všech možných kategoriích. I nám se povedlo v obrovské konkurenci vybojovat nějakou tu medaili. V dálce skončili Ondra Samiec a Markéta Sikorová na druhém místě, třetí místo ještě přidala Veronika Pietrová, v běhu na 300m Markétka Sikorová zvítězila. Filip Zielina na té samé trati vybojoval bronzovou medaili a stříbro přidal ještě z dálky. Dále se povedlo vybojovat třetí místo naší štafetě přípravek na 4x60m. Parta ve složení Bojková, Pindorová, Zielina, Brůža předvedla ve velké konkurenci opravdu skvělý výkon.
V mladších žačkách Erika Zahaluková na trati 300m zvítězila a přidala další zlatou medaili. Nakonec se ještě povedlo vybojovat bronz Anetě Chlebikové na 800m.

Opravdu pěkná bilance. Díky všem za účast a výsledky!

Naši:
Kristýna Drinková, Tobiáš Martynek, Vojta Kulich, Justyna Kantor, Damian Kantor, Szymon Mitrenga, Niki Mitrenga, Anežka Bojková, Eliška Klusová, Alžběta Klusová, Jindřich Sikora, Dominik Sikora, Veronika Pietrová, Ondra Samiec, Daniel Brůža, Samuel Robinson, František Szkatula, Markéta Sikorová, Klaudie Kulichová, Eliška Mesiariková, Eva Adámková, Katka Supiková, Míša Šimurdová, Kája Sasynová, Markéta Sikorová, Iva Štefková, Sára Halová, Ivana Lubojacká, Aneta Chlebiková.

Výsledky: Májové závody 2014 FM výsledky.xls (203264)

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/1.5.2014_Majove_zavody_FM/

          stseibert.rajce.idnes.cz/Majove_zavody

         jardanavratil.rajce.idnes.cz/Majove_zavody_1.5.2014.FM/