MČR v přespolním běhu všech kategorií-Střelské Hoštice

23.03.2012 00:00

 

 V pátek dopoledne jsme vyrazili reprezentovat Třineckou atletiku a náš klub na mistrovství republiky v přespolním  běhu. Po šestihodinové cestě jsme si šli omrknout trať a rozběhat se před náročným dnem. To co jsme viděli bylo neuvěřitelné. Tak nádhernou trať v ještě krásnějším prostředí nikdo z nás nečekal. Anglický trávník, skalky, stromky, trať široká místy i deset metrů a v pozadí krásné jihočeské lesy. Zde by měli chodit všichni pořadatelé přespoláků na školení.

V sobotu bylo nádherné počasí, jako stvořené pro běh. Čekala nás obrovská konkurence ze špičkových atletických klubů z celé republiky.Na start se stavělo v některých kategoriích i 65 závodníků, ale v perfektně zorganizovaném závodním dopoledni nenastal sebemenší problém, všechna čest pořadatelům.

Celá výprava: Iva Štefková 51, Onda Szotkowski 17, Gabriela Szotkowská 6, Romana Samcová 7, Ivana Lubojacká 26, Radka Molinová 34, Marek Chrascina 11, Marek Czeczotka 22, Adam Gaura 6, Michal Ostruszka 60.

Všem patří pochvala za účast, ale hlavně je třeba vyzdvihnout ty, kteří se umístili v tak obrovské konkurenci do desátého místa, vždyť na bednu je to už jen malý krůček. Jen to nevzdát a pracovat dál!

Vysledky: online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=14877&day=&discType=

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/24.3.2012_MCR_Strelske_Hostice-prespolak

"Při pohledu na naše běžce i Boltovi se dýchá těžce. "