Misrovství Moravy a Slezska v hale

29.01.2016 00:00

Halové mistrovství Moravy a Slezska mladších a starších žáků a žákyň v Ostravě proběhlo v pátek těsně po čtvrtečním vysvědčení. Někteří tak mohli vylepšit svůj image u rodičů dobrými výkony na sportovišti.
V našem oddíle se určitě povedlo přesvědčit rodiče, že se děti na tréninku neflákají. Svědčí o tom velmi pěkné výsledky obou věkových kategorií.
Mladší žactvo sice přivezlo jen jednu medaili, ale může se pochlubit osobními rekordy, postupy do finálových soubojů a velmi pěknými výkony. Naši mladí teprve sbírají zkušenosti na poli mistrovských soutěží a několik umístění do první desítky na Mistrovství Moravy a Slezska je velice slibný začátek.
V běhu na 1500m si František Szkatula vedl velice dobře a vybojoval pro mladší žactvo bronzovou medaili. Gratulace Františku!

U těch zkušenějších jsme neprodali svou kůži lacino. Tam byly celkem čtyři medaile. Z technik Erila Zahaluková jak bývá jejím zvykem, svým posledním pokusem ve skoku dalekém doskočila pro bronzovou medaili. Na osmistovce Kája Sasynová v krásném souboji zvítězila a bylo tady zlato. V další běžecké disciplíně Míša Šimurdová (stříbrná) a Terka Marszalková (bronzová) zaběhly patnáctistovku profesorsky. Pěkně od středu pole si počkaly a jednu soupeřku za druhou předbíhaly, radost sledovat. Utekla jim akorát jediná, Míša dala vinu mně, že jsem je moc brzdil.
Opravdu pěkný den se skvělými výkony, gratulace všem!!

Naši:
Klaudie Kulichová, Johanka Čmielová, Anežka Bojková, Filip Zielina, Marek Sikora, František Szkatula, Nikodem Mitrenga, Samuel Robinson, Karolína Sasynová, Michaela Šimurdová, Erika Zahaluková, Tereza Marszalková, Jan Lubojacki, Jakub Konderla.

Výsledky: online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=24629