MMaS MLADŠÍ ŽACTVO - HRANICE

22.09.2019 00:00

 Současně se starším žactvem mělo svůj vrchol sezóny také žactvo mladší. Jelikož mladší závodníci své Mistrovství republiky nemají, můžu vám napovědět, že se jedná o trošičku menší mistrovství. Ano správně, jedná se o Mistrovství Moravy a Slezska. Hostícím klubem byl SK Hranice, který objednal na závod přímo nádherné počasí. Výprava byla opět velice početná. Tady už si ani netroufnu říct kolik členů mohla mít. Nojo matika není má silná stránka. Důležité ale je, že všichni podávali moc hezké výkony a skvěle tak reprezentovali náš klub!

 Hvězdou dne byl Vojta Turek, který se mohl pyšnit hned dvěmi zlaty. S přehledem vyhrál osmistovku v čase 2:14.38 minut a v dálce svého protivníka překonal o 8 centimetrů (5.42 metrů). Skvělé, gratuluji!

 O další cenný kov se postarala Kačka Mendreková na osmistovce. V těsném závodě doběhla na třetí příčce a k tomu navíc v osobním rekordu, který má nyní hodnotu 2:32.75 minut! Po osmistovce si Kačka střihla ještě stopadesátku, kde ve svém běhu doběhla druhá. Na osmistovce se se svým výborným výsledkem předvedla také Terezka Kobieluszová. Sedmé místo a čas 2:39.82 sekund je pro tohoto nováčka skvělým zápisem! Jen tak dál holky!

 Hezký výsledek předvedla také Barča Ćmielová v běhu na 300 metrů. Časem 46.28 sekund si zajistila osmé místo, přičemž s tímto výsledkem nebyla daleko od svého osobního rekordu! V dálce skončila čtrnáctá. Stejně jako Barča skončila osmá také Terezka Burová na patnáctistovce. Gratuluji!

 Naši kolegové z Třince si vedli rovněž skvěle. Značí o tom například zlato z výšky Sabiny Svobodové.

 Na závěr se naše děvčata (Ćmielová, Mendreková, Svobodová, Legierská) zúčastnila štafety 4x60 metrů, kde jim o chlup utekla medaile.

 Myslím, že všichni mohou být s výsledky spokojeni. Mně se na to moc hezky kouká! Gratuluji!

K.S.

Výsledky zde:online.atletika.cz/vysledky/40641