Oddílový přespolní běh

26.03.2023 20:59

Dne 20. 3. 2023 při krásném jarním počasí atletika Třinec uspořádala oddílový přespolní závod. Závodilo se od nejmenších benjamínků až po naše nejstarší juniory.

Jako první, trať zdolávali benjamínci (ročník narození 2016,2017), Trať byla dlouhá 500m. Za nás se postavila na start Nina Kluzová a doběhla na skvělém 2. místě! Skvěle!

Děti z přípravek a mini přípravek zdolávali už delší trať a to 1km v lesoparku. Za mini přípravku dívek jsme na startu viděli: Aničku Nytrovou, Natálku Lubojackou, Lucinku Cieslarovou. Holky si vedly výborně. Anička doběhla na prvním místě v čase 4:17, Natálka brala stříbro za 4:30 a Lucka doběhla na 6. místě v čase 4:36. Holky gratulujeme! Byly jste opravdu šikovné!

Za minipřipravku hochů se postavil na start Tobiáš Dudys a doběhl na prvním mistě. Super Tobi!

Za přípravku dívek závodily čtyři slečny. Magda Bieleszová vyhrála s časem 3:42. Maruška Bieleszová byla bramborová s časem 3:53. Na 7. a 8. místě se umístily Jolanka Rohulanová a Maruška Cieslarová. Moc Gratulujeme.

Hoši- přípravka. vedli si taky dobře. David Kluz zvítězil s časem 3:53 a Samuel Radolský doběhl na 6. místě s časem 4:15. Kluci jen tak dál!

A co naši žáci? Ti se museli poprat už s delší tratí - 2km. A ikdyž holky více trénují techniku a sprinty. Šlo jim to moc pěkně. v kategorii mladších žákyň si Veronika Bury doběhla pro bronz v čase 8:57. Lenka Trombíková doběhla na 4. místě v čase 9:03 a páté místo brala Barbora Šubrtová v čase 9:27. Super děvčata!

Za starší žákyně nám běžela pouze Natalie Sikorová která se umístila na 5. místě. Gratulujeme. 

Mladší žáci běželi jenom tři a všichni od nás.

1. místo Jakub Dudys v čase 8:54

2. místo Adam Trombik v čase 9:19

3. místo Jonáš Dudys v čase 9:26 skvělý výkon kluci!

Na starší žáky a dorostence čekala trať dlouhá 3 kilometry. Mezi starší žáky se na start postavil Kuba Grünwald. Kuba bral stříbro za čas 13:25. Gratulujeme Kubo!

V kategorii  dorostenců jsme měli dva zástupce. Míšu Čmielovou a Szymona Mitrengu. Oba ve své kategorii vyhráli, Míša v čase 12:46 a Szymon v čase 11:11. Gratulace!

Všichni si zaslouží obrovskou pochvalu. Gratulujeme ke skvělým výkonům a přejeme spoustu úspěchů do dalších závodů.

Oddílové závody byly také přípravou na blížící se mistrovství České republiky v krosu, které se uskuteční 1.4. 2023. Náš oddíl bude reprezentovat 5 účastníků. Jakub Grünwald, Radek Samohyl, Veronika Bury, Michaela Čmielová a Szymon Mitrenga.

Závodníkům přejeme hodně štěstí a budeme držet palce.

T.S., N. E.