Ondřejnická patnáctka

12.10.2013 00:00

Můj názor se nezměnil a obzvlášť ne po letošním ročníku patnáctky. Závod ve kterém lezu nahoru sedm kilometrů a pak osm kilometrů sbíhám z devadesáti procent po asfaltu mi prostě nepřirostl k srdci, ale to co nám nejde bychom měli nejvíce trénovat a pokoušet. Proto příští rok opět nastoupím na start a po doběhu budu opět nadávat jak jsem naletěl.

Mojí největší radostí byly úspěchy mých kamarádů a dětí.( Pivo s klobásou nebyly taky k zahození.)

Nyní k závodu: Čtvtrtý ročník Ondřejnické patnáctky byl zároveň zařazen do seriálu závodů Salamon trial cup a Frýdecko-Místecké běžecké ceny, organizačně vše v pohodě, trať stejná jako i minulé ročníky( tráva, asfalt, kameny, šotolna, lesní stezky). Počasí skvělé, letos jsme nevymrzli, polojasno, teplota od 15 do 20°C.

Závody dětí probíhaly v prostoru cíle na okruhu o délce 300m. Naše mládež oslnila svými výsledky a nenechala nikoho na pochybách, že se u nás tvrdě trénuje.

Mládež:

Anežka Bojková 1, Markéta Sikorová 2, Marek Sikora 1, Franta Szkatula 2, Filip Zielina 3, René Sasyn 1, Marek Czeczotka 2, Marek Chrascina 1, Ivana Lubojacká 4, Jan Lubojacki 2, Kamil Sikora 8, Kája Sasynová 1, Katka Supiková 3, Iva Štefková 7, Denisa Sikorová 6, Erika Zahaluková.

Dospělí:

Tomáš Lichý 4, Eda Rajnoch 7, Dušan Lichý 9, Mariusz Supik 17, Kamil Lubojacki 19. ( Ženy se na nás v.......)

Skvěle strávený den ve polečnosti přátel a krásného prostředí.

Výsledky: Celadna 2013 vysledky.xlsx (27115)

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/12.10._2013_Ondrejnicka_15

" Narostou mi dlouhé nohy a budu stíhat Rajnochovi."