Páté kolo a Poruba

07.09.2017 00:00

Soutěže družstev těch nemladších - Atletikké ligy minipřípravek, se v Porubě zúčastnilo z Třince jen šest závodníků.
Byl zrušen i plánovaný autobus, naštěstí se ochotní rodiče domluvili a dovezli své ratolesti na závody. Díky za takové rodiče, rapidně jich ubývá!
Nyní k soutěži.
Proběhlo páté kolo, které se konalo v Porubě. Závodilo se v trojboji: Běh 60m, skok daleký a hod raketkou, následoval součet umístění, a ten kdo měl nejnižší součet zvítězil. Někteří závodníci si udělali pěkné osobáčky, jiní se zase něco přiučili. Jana Martynková, Denisa Dobřanská, Agata Elen Sikora, Vojtěch Kulich, Jakub Samiec a Filip Niemczyk, jsou ti, kteří táhli Třinecký vůz kupředu.
Celkově dívky vybojovaly 15 bodů, se kterými skončily na šestém místě. Hoši vydobyli 68 bodů, což stačilo na páté místo.
Na medaili v trojboji dosáhl z našeho týmu jen Vojtěch Kulich, který skvělým skokem 432cm zvítězil v dálce, v běhu na 60m výkonem 9,47 skončil druhý a raketkou 25,52m obsadil jedenáctou příčku. Skvělé Vojto!
Jakub Samiec i když zvítězil v běhu na 60m a v dálce byl druhý, skončil nakonec na místě čtvrtém. Třinácté místo v hodu raketkou mu jen o jeden bod vzalo medaili, ale také super výsledek.
Další už předposlední kolo soutěže se koná 19.9.2017 ve Vítkovicích. Autobus vzhledem k zájmu rodičů a dětí objednávat nemá smysl, proto opět požádáme rodiče, kteří se zúčastňují o pomoc při dopravě, detaily a propozice zatím nejsou k dispozici. Jakmile budeme vědět, zveřejníme a domluvíme se se.
Potvrďte opět starty ve Vítkovicích na Kamo71@seznam.cz do 14.9.2017.
Díky za reprezentaci, výsledky a spolupráci!!

Výsleky: ALMP 2017 výsledky.xls (194048)