Pětka na dráze

18.05.2016 00:00

Na Frýdeckém stadionu se konal dvanáctý ročník Pětky na dráze. Závod provázelo příjemné počasí, kdy oproti minulým dnům vykouklo i sluníčko. Náš oddíl reprezentovalo 21 dětí a celkem pěknou účast našého oddílu podtrhlo 9 dospělých.
A nyní trošku podrobněji: Mezi nejmladšími chlapci se blýskl 3.místem na trati 150m Samuel Mitrenga. Mezi chlapcemi narozenými v roce 2008 a 2007 už na trati 500m, jasně zvítězil Vojta Kulich. O kategorii výš vybojoval Ondra Samiec krásné třetí místo. Mezi stejně starými dívkami stupně vypadali ještě líp, když zvítězila Markéta Sikorová a těsně za ní doběhla Natálie Ernstová. Na druhém místě mezi mladšími žákyněmi doběhla Kateřina Supiková. Na závod starších žákyň dorazili ,,pouze,, Míša Šimurdová a Kája Sasynová, nutno dodat že tytu dvě srdcařky závodili pět dnů za sebou! Od soboty až do středy. A i po takové dávce závodů holky předvedlí krásné 5. a 2. místo. Po náročném víkendu dorazili i naši dorostenci Adam Kufa a René Sasyn. René zvítězil a Adamovi těsně utekl bronz.

V hlavním závodě, v elitní mužské kategorii se na 4. míste umístil Kuba Cieslar. A Serhij Tkač si doslova doklusal pro 9. místo. Ve starší kategorii doběhl na skvělém 4. místě Daniel Delina, osmý byl Tomáš Ernst a devátý Kamil Sasyn. V kategorii mužů nad 45 let doběhl na pátém místě Libor Peterek, na místě osmém Kamil Lubojacki a na místě desátem Mariusz Supik. Jako jediná žena, byla naše zástupkyně Jana Sasynová která si doběhla pro krásné 4. místo.

Všem dík za skvělé výkony a krásnou reprezentaci klubu!

Výsledky: Pětka na dráze 2016 vysledky.xls (72192)

Foto: atletikafm.rajce.idnes.cz/Petka_na_draze_2016/

 

RS