Praha a Linz

14.02.2016 16:33

Tento víkend jsme měli zastoupení na Mistrovství České republiky žactva ve vícebojích a na halovém mítingu v Linzi.

Na halové Mistrovství České republiky ve vícebojích vyrazila Erika Zahaluková. Bohužel se ji v Praze nedařilo. Hned v prvním závodě na 60m.př Erice nevyšel krok a bylo po celém mistrovství. Ztráta v nejlépe bodované disciplíně téměř 500 bodů se již nemohla dohnat. Na druhou stranu si Erika ve skoku vysokém doskočila pro osobák 157 cm. Bohužel to ale odnesl stehenní sval a bylo po závodech úplně. Erika nenastoupila na 800m, velká škoda, velká smůla. Troufám si říct, že Erika byla připravena na medaili. Její vyváženost v disciplínách a zlepšení v kouli a výšce by jí vyneslo až na medaili. Nutno také dodat, že Erika absolvovala závod dva dny po nepříjemné viróze.
Takový je už ale život sportovce. Celý rok člověk tvrdě dře a pak příjde tohle. Nevadí, hlavu vzhůru a těšit se na další závod.
Výsledky: online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=24657

Na halovém mítingu v rakouském Linzi nás zastupoval René Sasyn. Ve velice kvalitně obsazeném závodě na 1000m doběhl na páté příčce v čase 2:38.59.
Závod byl obsazen reprezentací Rakouska a České republiky. Z objemového tréninku zaběhnout kilometr v takovém čase je opravdu dobrý výsledek.

Děkujeme za reprezentaci a hurá do další práce!

Výsledky: www.guglindoor.at/ergebnisse/