Předvánoční běh

09.12.2012 00:00

9.12.2012 Předvánoční běh

 Stabilní parta dětí s rodiči se rozjela v neděli ráno do Frýdku -Místku na stadion Slezanu k poslednímu závodu Velké běžecké ceny a Ceny mládeže. Jak již bývá pravidlem cenu každoročně začíná početná parta, která během roku rapidně prořídne. Ať už k tomu přispěje škola, zaměstnání či jiné věci i tak jsme rádi, že jsou mezi námi rodiče a mládež, která má zájem sportovat a závodit. Vžyť trénujeme proto, abychom s někým poměřili síly a výkony, a ne abychom jen tak mávli nad závody rukou a seděli doma. A zkušenosti, které omladina nabyde na oválu jsou velice cenné. Tolik o běžecké ceně a nyní k poslednímu závodu.

Běželo se za mrazu -8°C. Děti a mládež kolem stadionu po zasněžených chodnících, tratě 500m a 1000m. Bez ledu, povrch v pohodě. Dospělí běželi na kolometrovém okruhu ve Starém městě, taktéž zasněžený povrch bez ledu. Ženy 3km, muži 8km. Závod i vyhlášení jako vždy provázela přátelská atmosvéra a fajn parta.

 Naši:

Mládež: Markétka Sikorová 1, Marek Sikora 1, Katka Supiková 1, Honza Lubojacki 2, Kamil Sikora 5, Denis Sikorová 2, Iva Štefková 3, Ivana Lubojacká 4,Ondra Szotkowski 1, Marek Czeczotka 5.

Dospělí: Lucka Szotkowská 4, Ivana Lubojacká 7, Kamil Lubojacki 3.

Výsledky: Predvanocni beh 2012 vysledky.xls (43,5 kB)

Foto:atletikafm.rajce.idnes.cz/Predvanocni_beh_2012/

" Vzdorujeme lenosti, před svátky a žravostí,"