První kolo BPP - Májové závody

30.05.2020 00:00

Sobotní odpoledne 30.5.2020 patřilo prvnímu kolu Beskydského poháru přípravek. Tentokrát se první závod uskutečnil na atletickém ovále Slezanu ve Frýdku-Místku. Májové závody začaly pod zataženým nebem, ale bohužel končily s deštěm. Pořadatelé letos Májové závody museli vzhledem k situaci rozdělit na více částí, a to že dopoledne závodily minipřípravky a odpoledne přípravky. Za toto rozdělení jsme velice vděční, alespoň se děti nemíchaly a nebyl v tom takový zmatek. Děkujeme organizátorům!

Letos jsme měli velice početné družstvo (ale pořád se nemůžeme srovnávat s Kopřivnicí nebo Frýdkem) naších startovalo dohromady 34 z toho 18 dívek a 16 chlapců! Dívky získaly 6 hlavních a 196 pomocných bodů, chlapci získali 5 hlavních a 142 pomocných bodů. Obě družstva se taktéž umístila na čtvrtém místě.

Přípravka závodila ve stejných disciplínách jako minipřípravka dopoledne: 60m, 300m, dálka a míček. Tři naši se umístili na stupních vítězů. Lenka Trombiková vybojovala dvě stříbrné medaile a to na 300m a ve skoku dalekém. V dálce se také umístil na druhém místě Jakub Grünwald a Natálie Sikorová II. obsadila bronzovou pozici. Všem zúčastněným gratulujeme a děkujeme za účast!

Těšíme se na další kolo, které se koná 09.6.2020 v Kopřivnici. Dodržujte prosím termíny přihlášení na závody a informujte rodiče, ke kterým se informace o naší skvělé partě a závodění nedostaly.
Děkujeme!

Výsledky: BPP - KP přípravek 2020 výsledky.xls (95744)

Foto Petr Ostruszka: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/BPP_majovky_FM_2020_vyber