Rohálovská desítka-test po zimě

22.02.2014 00:00

V sobotu za uplakaného počasí jsme ráno vyjížděli směrem do Prusinovic, které leží ve zlínském kraji vzdálené od Jablunkova asi 120km. Všichni řádně nažhavéní na první závod po zimní přípravě jsme se chtěli zůčastnit i v tak nepříjemném počasí, které nás ráno přivítalo při odjezdu. Naštěstí v Prusinovicích se běhalo už bez deště za teploty kolem 5°C na plný plyn. Trať asfalt, mladší žákyně 800m, starší žáci 1500m, dospělí 10km.

Na start dětských kategorií se postavili sourozenci Sasynovi, kteří jako jediní zastupovali naše nejmenší. Svou úlohu zvládli skvěle i když jsou oba ve svých kategoriích prvním rokem. Karolína v mladších žačkách nenechala nikoho na pochybách a svůj poctivý přístup k tréninku skvěle prodala, když na závěrečné rovince své soupeřce utekla. Naprosto stejným způsobem nedal šanci svým soupeřům René. Takže sourozenci Sasynovi oba zlato!! Marek Czeczotka se jako dorostenec postavil už na desetikilometrovou trať s doslělými borci. V juniorské kategorii obsadil skvělé deváté místo.

Dospělá parta z našeho klubu taktéž skvěle reprezentovala, kdy Pepa Bielesz (38:14) s Danielem Delinou (38:56) předvedli co v zimě dělali. Opravdu skvělé časy!

Obrovský obdiv si vyloužila Jana Sasynová, která se postavila na start své první desítky a to Rohálovská desítka patří určitě k velice obtížným tratím.( Údajně si občas jen pomalu zaběhne pětku). Za svůj skvělý přístup si v tombole vyhrála hlavní cenu - ledničku.(No potom neběhejte).

Naše parta:

Kája Sasynová 1, René Sasyn 1, Marek Czeczotka 9, Jozef Bielesz 12, Delina Daniel 35, Petr Tvrzník 20, Kamil Lubojacki 43, Kamil Sasyn 85, Jana Sasynová 29.

Skvělá sobota byla uspěšným testem našich naběhaných kilometrů v zimě a zároveň uspokojením naší touhy po závodech.

Díky za účast a skvělé výsledky!

Výsledky:Rohál.10, 2014, hlavní závod.pdf (544735)

                vysledky_deti_a_mladez_21_rocnik.pdf (523660)

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/Rohalovska_desitka_22.2._2014

" Ten kdo maká velice, má doma dvě lednice."