Sedmé kolo doma

18.09.2015 08:20

Sedmé kolo Beskydského poháru přípravek jsme o cenné bodíky bojovali doma. Celá soutěž však byla pod taktovkou kolegů z Kopřivnice. Připravili netradiční disciplíny v podobě 60m pěnových překážek, hod raketkou, 800m, 150m, 300m a samozřejmě skok do dálky. Z každého týmu mohli startovat soutěžící pouze ve dvou disciplínách. Snažili jsme se proto tradičně postavit závodníky na to, co jim jde nejlépe. Opravdu těsným soubojem jsme skončili na druhém místě za Kopřivnicí.
Nutno dodat, že nám chyběla jedna z jevětších bodovaček Anežka Bojková, která marodí. Tímto ji zdravíme a přejeme rychlé uzdravení!!
Všichni ukázali bojovného ducha a nedali svou kůži zadarmo. Jak tým A, tak i tým B si zaslouží obrovskou pochvalu, opravdu klobouk dolů, vím, že někteří startovali i nachlazení a přesto podali skvělé výkony.
Naši vybojovali celkem 16 medailí a další skvělá umístění na předních pozicích. Bonbónkem na dortu byla profesionálně zaběhnutá štafeta 4x100m a zlato.
Zde je ta skvělá parta:
Zina Pindorová, Eva Kovaříková, Kateřina Glosová, Klaudie Kulichová, Lucie Krčková, Jůlie Novotná, František Bojko, Damian Kantor, Ludvík Martynek, Jindřich Sikora, Filip Zielina, Marek Sikora, Vojtěch Sczerba, Ondřej Samiec, Viktor Szlaur, Dawid Folrwarczny, František Szkatula, Nikodem Mitenga, Syzmon Mitrenga, Natálie Ernstová, Michaela Kluzová, Johana Čmielová, Tereza Lukoszová, Adéla Zwrtková, Aneta Kapri, Barbora Čmielová, Mariola Lysek, Darina Brozdová, Markéta Heczková, Matěj Cieslar, Markéta Sikorová, Veronika Pietrová.

Beskydský pohár přípravek 2015 výsledky po 7.kole.xls (496128)

Takže před posledním kolem, které se koná 1.10.2015 ve Frýdku -Místku jsme na prvním místě před Kopřivnicí o čtyři body.
Tímto vyzývám všechny závodníky i všechny rodiče, aby do Frýdku přijeli a oslavili s námi úspěšný ročník BPP. Všichni se do autobusu zřejmě nevlezeme, proto bych prosil rodiče po vlastní ose. Děti by měli jet autobusem ať si to společně užijí. Samozřejmě pojedou všichni i ti co nebudou závodit.
Prosím o zaslání emailu o potvrzení účasti na Kamo71@seznam.cz . Děkuji a těším se!!

BPP - 8.závod.doc (118784)