Skvělá parta v Jasení

07.03.2014 00:00

Tentokráte bez dospělých členů zažilo Jasení víkendový pobyt nejmlaších atletů. Bohužel kapacita střediska DDM nedovoluje pojmout více než 34 ubytovaných, proto letos bez dospělých. Jen dětí se okamžitě přihlásiilo 31. Někteří dospělí členové si, ale i tak přiběhli zatrénovat z Jablunkova. Soustředění bylo plánováno cíleně tři týdny před MČR v přespolním běhu.

Cílem bylo se připravit na období krosových závodů, ale hlavně stmelit partu a vzájemně se podpořit v tréninku. Nejmeší se skamarádili s nejstaršími a opravdu poctivě se přistupovalo ke každému tréninku. Nelze dodat nic jiného než: Úkol splněn!

Domů jsme dorazili značně unaveni, ale s vědomím, že jsme pro úspěch celé akce udělali vše.

Chtěl bych poděkovat Vendulce Sikorové, která je určitě ve všem po svých rodičích což bylo vidět ve vedení nejmladší skupiny. Radimovi Štefkovi, který se věnoval skupině nejstarších, protože Petra Tvrzníka před soustředěním sklátila chřipka, ale také Petrovi, který připravil tréninkový plán své skupině a i přes marodku v sobotu přijel na trénink. Taktéž všem dětem a mládeži, protože dodržovali perfektně časový harmonogram což nezpůsobilo sebemenší problém s jídlem a nástupy na trénink.( kromě večerky)

Zvláštní poděkování patří Lucii Sikorové a Renatě Lubojacké, které se po celou dobu v kuchyni nezastavily a snažily se dětem splnit každé přání. Díky, díky, díky!

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/7-9.3._2014_Jaseni

 Celý tým na akci pracoval zdarma a ve svém volném čase. Děláme to pro děti!

" A vo tom to je!"