Skvělé výkony a bronz z MČR v Ostravě!

25.02.2018 00:00

Na halovém Mistrovství České republiky dorostenců, dorostenek, juniorů a juniorek v Ostravě jsme měli i my zastoupení v podobě tří dorostenek. Skvělými výkony se předvedly v běžeckých disciplínách Tereza Marszalková, Markéta Sikorová a Karolína Sasynová.
V sobotu na trati 3000m bojovaly s časem a soupeřkami Tereza Marszálková a Markéta Sikorová. Obě děvčata věděla, že podle startovní listiny nejsou favoritkami, avšak v závodě to nebylo poznat. Doslova, se rvaly, o každý metr jak se patří na MČR.
Byl z toho skvělý osobní rekord Terezky Marszálkové (10:49.32), kterým si zlepšila o 13 sekund svůj výkon na této trati a zároveň vybojované čtvrté místo!  Markéta Sikorová přidala také osobní rekord, kterým Marki dosáhla na příčku sedmou v čase 11:00.15. Obě perfektně zvládnutý závod!! Gratulace!!

Druhý den nás na své oblíbené trati 1500m zastupovala Karolína Sasynová. Ve velmi silné konkurenci vybojovala bronzovou medaili časem na hranici svého osobního rekordu 4:37.11. Kája celý závod odtáhla ve tříčlenné skupince, bohužel na cílové rovince soupeřkám jen těsně podlehla. Opět skvěle zaběhnutý závod s kvalitním časem a nádherným soubojem!!
Gratulujeme našim běžeckým nadějím a přejeme spoustu dalších takovýchto skvělých závodů.
(Fotečky přidané pro odkrytí těchto veselých povah.)

Výsledky: online.atletika.cz/vysledky/31940/130