Slezanský kros

16.03.2013 00:00

Slezanský kros byl směsicí tří závodů, které se prolínaly. Šlo o Mistrovství Moravy a Slezka v přespolním běhu, Běžeckou cenu FM a Beskydský pohár přípravek družstev. Závod se konal před stadionem Slezanu ve Frýdku -Místku na perfektně připravené trati a za skvělé organizace zkušené slezanské party. Sezónu jsme zahájili ve stejném počasí jako jsme ji v prosinci i zakončili, běhalo se ve sněhu za občasného sněžení při teplotě -2°C. I přes značnou marodku v našich řadách se sešla fajn parta, která bojovala o každý bod. Všichni si zaslouží obrovskou pochvalu za výsledky! Zároveň musím poděkovat a pochválit rodiče, že i v takovém nevlídném počasí děti poslali na závody, aby bojovaly za svůj tým. Myslím, že se jim za to bohatě odměnily svou bojovností a výsledky.

Obzvlášť gratulujeme závodníkům, kteří se postavili na start závodů poprvé a ještě v tak těžkých podmínkách.

Jelikož šlo o mistrovský závod, registrovaní členové startovali v barvách TJ TŽ Třinec. V mistrovství Moravy a Slezka nám vybojovali bronzové medaile Ivana Lubojacká a Marek Czeczotka. V ženách stříbro přivezla Lucka Szotkowská.

Děti a mládež: 1 Anežka Bojková, 3 Markéta Sikorová, 5 Eliška Mesiariková, 1 Marek Sikora, 2 Filip Zielina, 3 František Szkatula, 11 Christian Sommer, 1 Supiková Kateřina, 5 Michaela Šimurdová, 9 Zuzana Kantorová, 21 Beata Nieslaniková, 3 Jan Lubojacki, 12 Kamil Sikora, 16 Samuel Robinson, 7 Iva Štefková, 8 Denisa Sikorová, 11 Sára Halová, 13 Adéla Lubojacká, 3 Ivana Lubojacká, 3 Marek Czeczotka, 8 Ondřej Szotkowski, 5 Aneta Chlebiková.

Dospělí:  5 Tomáš Lichý, 2 Kamil Lubojacki, 4 Mariusz Supik, 5 Radim Štefek, 3 Jesef Bielesz, 3 Petr Tvrzník, 2 Lucie Szotkowská, 4 Renáta Šimurdová.

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/16.3.2013_Slezansky_kros-mMaS

Výsledky:Slezansky-kros---MMaS-v-krose-2013-vysledky.xls (61,5 kB)

Vysledek Beskydského poháru družstev po prvním kole najdete v patřičné záložce.

 

"Naše malé naděje, k běhu výhra přiměje."

                                                                                                                                                    KL