Štafetový běh Jablunkovem

17.07.2017 11:23

V sobotu na náměstí se běhalo jako na olympiádě. V rámci dnů města Jablunkova byla zároveň uspořádána sportovní akce s názvem Štafetový běh Jablunkovem. Celá akce se konala podruhé s velkým úspěchem a velmi pěknou účasí sedmnácti štafet.
Běhalo se po asfaltové komunikaci na náměstí s otočkou kolem kuželu u městského úřadu a staré pošty. Trať měřila 600 metrů kdy start i cíl byl u kašny.
Z našeho klubu se akce zůčastnilo celkem 7 štafet  což je skvělé.
Zvítězili naši ve složení: Sasyn, Krišica, Chlebiková, Konderla, a to v čase 6:42.
Druhé místo obsadila také naše štafeta ve složení: Czeczotka, Rylko, Bielesz, Chrascina v čase 6:45.
Na třetím místě doběhla štafeta kolegů z Třince ve složení: Sajdok, Lasota, Růžičková, Ladomirjak v čase 7:08.
Samozřejmě všichni ukázali jak je krásné, když se sejde taková parta nadšenců od nejmenších až po letité sportovce a snaží si to rozdat v závodě.
Někteří prckové z klanu Tvrzníků, nebo sámotný Petr Tvrzník, který závod absolvoval v sandálech, protože nám jeden chyběl, byli prostě úžasní!!!
Poděkování patří samozřejmě všem, kteří se zúčastnili a nebo závod zorganizovali!
Mohli jsme vidět sedm štafet 1.Běžecký Jablunkov, sedm štafet florbalistů FBC Coyotes Jablunkov, jednu štafetu stolního tenisu z TJ Spartak Jablunkov, jednu štafetu fotbalistů z TJ Spartak Jablunkov, jednu štafetu aletiky Třinec a jednu štafetu Bethel Třinec- Slezská diagonie.
U poslední štafety bych se chtěl pozastavit, protože je špatně vyhodnocená, ale na jejich přání, že o nic nejde jsme výsledky neopravovali. Takže tito čtyři mládenci ve složení Klus, Krumholz, Slowiaczek, Ježovič nám vlastně všem ukázali, že jde především o to se sejít, užít si to a vzájemně se podpořit, "Aaaa vo tom to je"!!
Ps: Štafeta Bethel Třinec- Slezská diagonie má ve výsledcích o minutu horší čas, takže si upravte sami.


Výsledky: stafety.docx (20134)