Třetí kolo a Májové závody

01.05.2019 00:00

Třetí kolo Atletické ligy minipřípravek proběhlo ve Frýdku-Místku na stadionu Slezanu. Mítink s názvem Májové závody je pro trenéry noční můrou, protože dát dohromady ty malé nezkušené závodníky a posílat je z disciplíny na disciplínu je opravdu oříšek. Nicméně šikovní rodiče pomohli a letošní účast trenérů byla také bohatá, takže se vše zvládlo.
Počasí si snad parta ze Slezanu vymodlila, po studených a deštivých dnech bylo polojasno s teplotou kolem 15°C, na sluníčku samozřejmě více.
Děti závodily v disciplínách: 60m, skok z místa, míček, 300m.
Ovšem pouze dvě disciplíny, které vybral trenér před závody  se započítávaly do soutěže ALM. Výsledky z ostatních disciplín si tedy musíte dohledat na hlavní stránce v článku k danému závodu.
V závodě nám zlaté medaile s tučným bodovým ziskem vybojovala v 60m a skoku z místa Lenka Trombiková,  která  excelovala i na 300 metrové trati a míčku. Velké Gratulace!!

Dívky v počtu devíti závodnic nasbíraly v tomto kole 171 pomocných bodů, za které obdržely pět bodů hlavních, což znamenalo v tomto kole čtvrté místo. Celkově je náš tým v soutěži na místě pátém.

Chlapci také v počtu devíti závodníků nasbírali 61,5 pomocných bodů, za které obdrželi čtyři body hlavní, což znamenalo v tomto kole páté místo. Celkově je tým chlapců v soutěži na místě pátém.
Gratulujeme všem za účast a pěkné výkony!

Poděkování za organizaci patří skvělým rodičům a trenérům ve složení:
Kamil Sasyn, Lukáš Pindor, Ivana Lubojacká, Tereza Marszalková a Kamil Lubojacki.

Těšíme se na další kolo, které se koná 26.5.2019 v Kopřivnici. Dodržujte prosím termíny přihlášení na závody a informujte rodiče, ke kterým se informace o naší skvělé partě a závodění nedostaly.
Děkujeme!


KP-minipřípravek-2019-Atletická-liga-výsledky3.xls (192000)

Foto: stseibert.rajce.idnes.cz/AtletikaFM%2C_Majove_zavody_1.5.2019