Vaječina v pohodě

10.05.2013 00:00

V Bocanovicích u požární zbrojnice proběhl další ze seriálů závodů v konzumaci nezdravých poživatin. V první disciplíně- kdo zbaští nejvíc moučníků zvítězili děti. Ve druhé disciplíně se už muži nedali zahanbit a jednoznačně zvítězili! Sežrali tolik vaječiny, že jim bylo až zle.Ovšem okamžitě si s těžkým jídlem poradili. Zalili to pivem a jinými moky s označením -jen pro dospělé a postavili se na provizorní hřiště k fotbalovému zápasu proti žroutům moučníků. Po dlouhé bitvě, kdy jim ženy nepřišly na pomoc podlehli mladým moučníkožroutům a posléze se začali opět občerstvovat. Ženská soutěž v kdo víc poví a kdo se nejvíc doví skončila nepřehledným chaosem. S přibývajícím časem a moky už dámy opakovaly to samé a nebylo tedy možno změřit kdo zvítězil. Nejlépe dopadly děti, usnuly kde se dalo a pak doma spaly až do rána. Vstaly svěží a plné enegie do dalšího dne.

Bohužel dospělácké následky jsou odstrašující: nakopnůté palce, naražené hlavy, podrážděné žlučníky, roztrhané oblečení, špinavé boty od h..., bolesti v zádech, sucho v ústech a mizerné vidění.

 Naši borci: Lubojačtí, Tvrzníkovi, Štefkovi, Sikorovi, Szotkowsztí, Bieleszovi, Czeczotkovi, Sasynovi, Supikovi, Ostruszka, Zogata, Robinsonovi, Zielinovi, Masnicovi, Šimurdovi, Halovi, doufám, že jsem žádného závodníka nevynechal.

Děkujeme za účast a vynikající výsledky. V tréninku pokračujte všichni individuálně na vlastní nebezpečí.

PS: To jsem zvědav na nedělní běh Jablunkovem.

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/10.5.2013_Vajecina