Víceboje v Třinci a zlato!

09.10.2016 00:00

Mistrovství Moravy a Slezska se konalo v tomto chladném a pro víceboje nepříjemném počasí. Vžyť teplota mezi třemi a osmi stupni celsia mluví za vše.
I přes takovou nepřízeň počasí se z našeho klubu jeli porvat tři vícebojaři o umístění.
Erika Zahaluková se stala mistryní Moravy a Slezska v sedmiboji pro rok 2016. Ziskem 3696 bodů a vyrovnanými výkony Erika ukázala, že když se chce tak to jde. Erika si zaslouží pochvalu za snahu a profi přístup k závodu, již dlouho jsem neviděl Eriku tak rozhodnutou zvítězit a pečlivě se připravovat před každou discilínou. Opravdu chování dospělého a zkušenéhoi atleta. Gratulace!!

Anežka Bojková a Filip Zielina nás zastupovali v pětiboji u mladšího žactva. Velmi pěkné výkony předváděli oba ač jsou mladší žáci teprve prvním rokem. Osobní rekordy v některých disciplínách i přes takové počasí hovoří za vše. Anežce jen těsně uniklo třetí místo, skončila tedy čtvrtá se ziskem 2164 bodů.
Filip Zielina ukázal opět, že má chuť závodit, obsadil sice devátou příčku se ziskem 1337 bodů, ale ve svém ročníku byl jasně první. Takže za rok jim to mládeži ukážete.
Pochvala všem třem, víceboje jsou opravdu královskou disciplínou, kterou zvládají jen všestranní atleti.Bravooo!!

Výsledky:online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=27594