Vyhodnocení běžecké ceny FM 2012

19.01.2013 00:00

19.1.2013 Vyhodnocení běžecké ceny FM mládeže a dospělých

V sobotu proběhlo ve Frýdku-Místku vyhodnocení běžecké ceny mládeže a velké běžecké ceny dospělých. U příležitosti výroční schůze Slezanu byla vyhodnocena běžecká cena mládeže, později i velká běžecká cena dospělých, spojená s přátelským posezením a slavnostním večírkem.

Naše parta obstála velice dobře. Ti co poctivě jezdili na závody a byli hodnoceni se umístili do desátého místa což je skvělé. Jiní, kteří se zůčastňovali jen příležitostně ať už z časových, zdravotních čí jiných důvodů, nebo se jim prostě nechtělo, nemohli samozřejmě s umístěním počítat. Obzvlášť u dětí a mládeže je tento seriál závodů obrovským přínosem. Kde jinde by nabrali tolik zkušeností s dráhou, se závodním děním a všemu co k tomu patří. Vzniká spoustu kamarádství a hlavně chuť se zlepšit. Takže gratulujeme k výsledkům a přejeme spoustu dalších sportovních úspěchů!

Naše děti: Kateřina Supiková 1, Markéta Sikorová 2, Zuzana Lubojacká 6, Marek Sikora 1, Jan Lubojacki 2, Kamil Sikora 6, Ondřej Szotkowski 1, Marek Czeczotka 3, Denisa Sikorová 3, Michaela Šimurdová 7, Simona Masnicová 8, Adéla Lubojacká 9, Iva Štefková 3, Ivana Lubojacká 4.

 

Dospělí: Lucie Szotkowská 1, Kamil Lubojacki 2, Mariusz Supik 3.

Výsledky a více podrobností v záložce běžecká cena FM.

Foto:1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/19.1.2013_Vyhodnoceni_ceny_FM

atletikafm.rajce.idnes.cz/Vyrocni_clenska_schuze_2013/

atletikafm.rajce.idnes.cz/Spolecensky_vecirek_2013/

" Budeme se snažiti, v příštím roce zlepšiti."