Vyhodnocení Běžecké ceny FM

04.01.2015 00:00

Vyhodnocení  Běžecké ceny mládeže proběhlo u příležitosti výroční členské schůze Slezanu Frýdek-Místek. Tam jsme se dověděli, jak se Slezanu dařilo v loňském roce a samozřejmě vize klubu do budoucna.
Nemohu se ovládnout, musím poukázat na pár faktů, které mi vyrazily dech. Myslím, že ne jen mně, ale určitě všem zasvěceným do atletického kolotoče.
Pár faktů o Slezanu.
340 členů, 16 trenérů, minimálně 7 soustředění ročně, pořadatelství přibližně 20 závodů včetně takového gigantu jako je Hornická desítka, hojná účast téměř všech členů na závodech a to i na mezinárodní úrovni, skvělé výsledky, reprezentativní oblečení, rozpočet 3 000 000 Kč s tím, že se musí postarat o stadión, protože je v jejich vlastnictví. Předpokládám, že za 5 let se jim všichni budou dívat na záda. Důvodem je práce s mládeží. Ve Slezanu je doslova přeplněno mládeží a ta má všude přednost, protože si uvědomují, že práce s mládeží je budoucnost.  Co si kdo vychová, to bude mít.
Skvělá organizace s perfektním a chytrým přístupem. Tolik o Slezanu.
 

Nyní k našim skvělým členům a jejich perfektním výsledkům.
Ti co závodili pravidelně, sklízeli ovoce. Ve všech kategoriích se odměňovalo do pátého místa, další odměnou byla účast ve všech závodech.
Startující ve všech závodech:
Kantorová Justyna, Sikorová Markéta, Šimurdová Míša, Sasynová Kája, Sikorová Markéta, Szkatula Václav, Szkatula František, Kamil Lubojacki, Supik Mariusz.

Do pátého místa:
U benjamínků si skvěle vedl Vašek Szkatula a Nikolka Ernstová, Vašek si vyběhal pěkné čtvrté místo, Nikolka vybojovala bronz. V přípravkách nám radost udělali Ondra Samiec čtvrtým místem, Natálie Ernstová druhým místem a s excelentním bodovým ziskem zvítězila Markétka Sikorová.
Předžactvo bylo velice úspěšné. Anežka Bojková bronz, Katka Supiková zvítězila , Filip Zielina čtvrtý a vše završil Franta Szkatula vítězstvím.
U mladšího žactva nás držely skvěle děvčata. Marki Sikorová  čtvrtá, třetí Erika Zahaluková a skvělým tažením celou soutěží zvítězila Kája Sasynová.
Dalších medailových umístění jsme dosáhli i ve starším žactvu. Sara Halová vybojovala bronz, René Sasyn zvítězil. V dorostu Ivana Lubojacká dosáhla na bronz .
Dospělým se vedlo také dobře, Helena Czeczotková vybojovala stříbro, Tomáš Ernst bronz, Kamil Sasyn a Mariusz Supik čtvrtí, Kamil Lubojacki  a Jana Sasynová páté místo.

Děkujeme všem za reprezentaci klubu a pěkné výkony, taktéž rodičům za vedení dětí ke sportu a soutěživosti. Určitě jsme všichni získali spoustu nových zkušeností a zážitků.
Díky!!


Výsledky:
Bezecka cena mladeze vysledky 2014.xls (165376)
FM běžecký pohár 2014 výsledky.xls (80384)

Foto: 1bezeckyjablunkov.rajce.idnes.cz/4.1._2015_Vyhodnoceni_Bezecke_ceny_FM